ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η «αγριόγατα» Irina Shayk: Ιδού γιατί είναι από τις ποθητές γυναίκες του πλανήτη! (φωτό)

Η «αγριόγατα» Irina Shayk: Ιδού γιατί είναι από τις ποθητές γυναίκες του πλανήτη! (φωτό)

Τα καρέ της κλέβουν τις εντυπώσεις και κάνουν το γύρο του διαδικτύου με τις κριτικές για το top model να είναι τουλάχιστον διθυραμβικές. Η Irina Shayk δικαίως θεωρείται μία τις πιο ποθητές και περιζήτητες γυναίκες του πλανήτη.

Η φήμη της εκτοξεύτηκε το 2007, όταν φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τα εσώρουχα και από τότε πρακτορεία, οίκοι μόδας και περιοδικά πέφτουν στα πόδια της για να την… κλείσουν. Η 30χρονη ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό με το δικό της χαρακτηριστικό βλέμμα και αποδεικνύει ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός της και όσο περνάει τόσο πιο σέξι γίνεται με τις αναλογίες της να βρίσκονται στα καλύτερά τους.

Η Irina αποδεικνύει ότι όσο περνούν τα χρόνια είναι όλο και πιο σέξι με τη σιλουέτα της να βρίσκεται στα καλύτερά της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
irinashayk5irinashayk6irinashayk2irinashayk3irinashayk4irinashayk7irinashayk8irinashayk9irinashayk10irinashayk1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.