ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σαρλίζ Θερόν: «Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου»

Σαρλίζ Θερόν: «Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου»

Την καλύτερη φάση της ζωής της δηλώνει ότι διανύει μια από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ, η Σαρλίζ Θερόν. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ -καλλονή- ηθοποιός (για την συγκλονιστική ταινία The Monster, το 2004) είναι πλέον μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών, ενός αγοριού από τη Νότιο Αφρική που είναι και γενέτειρα της ίδιας και ενός κοριτσιού από τις ΗΠΑ. 

Η 39χρονη σταρ υποστηρίζει ότι, αν και παραμένει το πάθος της για την υποκριτική και τον ακτιβισμό, οι προτεραιότητες της πια είναι τα δύο της παιδιά. «Περνάω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να ξυπνάω με τα παιδιπα μου, να πηγαίνουμε στην παραλία και να απολαμβάνω ένα γεύμα με φίλους» δήλωσε στο περιοδικό «Sunday Style».

Η διεθνώς αναγνωρισμένη ηθοποιός ασχοείται ενεργά και με τα δικαιώματα των γυναικών στην Νότια Αφρική, καθώς είναι πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών για την Ειρήνη, ένας τομέας της ζωή της στον οποίο έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την καριέρα της στην υποκριτική. 

Το 2007 έδρασε για την καταπολέμηση του AIDS στους νέους της Νότιας Αφρικής, ενώ σε συζήτηση για την εκπαίδευση στην οποία συμμετείχε με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα και την πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, η Θερόν είχε πει: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια έξυπνη γυναίκα. Μας έχουν μάθει να ζούμε σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και ήρθε η ώρα να ανατραπεί αυτό. Εξαρτάται από εμάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.