ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πώς είναι σήμερα αστυνομικίνα Κάλαχαν από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» (φωτό)

Πώς είναι σήμερα αστυνομικίνα Κάλαχαν από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» (φωτό)

Λέσλι Ιστερμπρουκ: Ισως το όνομα να μη σας θυμίζει κάτι. Σίγουρα όμως θα θυμάστε την αστυνομικίνα Κάλαχαν στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή».

Η εν λόγω ταινία της δεκαετίας του 1980 απογείωσε την καριέρα της. Η σκληρή Κάλαχαν της σειράς των ταινιών, με το πληθωρικό μπούστο και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της, αναλάμβανε να εκπαιδεύει με τον… τρόπο της τους νεοσύλλεκτους της σχολής.

Και το κατάφερνε με θαυμαστή επιτυχία. Και… πειθώ, βεβαίως, αν κρίνουμε από το πώς υπάκουαν σε αυτήν οι μαθητευόμενοι αστυνομικοί.

Η 67χρονη Ιστερμπρουκ, 30 και πλέον χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινίας που έσπασε τα ταμεία σε όλο τον κόσμο, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ταινίες, ενώ έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 300 επεισόδια γνωστών τηλεοπτικών σίριαλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.