ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Genevieve Morton: H εκρηκτική ξανθιά μας ανεβάζει… τη διάθεση στα ύψη (φωτό)

Genevieve Morton: H εκρηκτική ξανθιά μας ανεβάζει… τη διάθεση στα ύψη (φωτό)

Η Genevieve Morton έγινε γνωστή στον αντρικό πληθυσμό όταν φιλοξενήθηκε στις σελίδες του δημοφιλούς «Sports Illustrated» και από τότε φροντίζει πάντα να μας απασχολεί με την παρουσία της.

Λίγα χρόνια αργότερα το αντρικό περιοδικό «FHM» την ανακήρυξε ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.

Η 30χρονη Genevieve δεν έχει σταματήσει να φωτογραφίζεται και να ποζάρει με μικροσκοπικά εσώρουχα και μαγιό. Αυτή τη φορά πόζαρε στο φακό του Tyler Kandel με το αποτέλεσμα να είναι κάτι περισσότερο από καυτό. TylerKandel10  TylerKandel8  TylerKandel5TylerKandel6TylerKandel4TylerKandel3TylerKandel2TylerKandel1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
GENE3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.