ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η εξάρτηση της Αντέλ από τη ζάχαρη και η τεράστια ποσότητα που κατανάλωνε κάθε μέρα

Η εξάρτηση της Αντέλ από τη ζάχαρη και η τεράστια ποσότητα που κατανάλωνε κάθε μέρα

Δεν είναι μυστικό ότι η Αντέλ, μετά την τελευταία επιστροφή της στη μουσική σκηνή, αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνισή της, παρότι η διάσημη τραγουδίστρια έγινε γνωστή και αγαπήθηκε ανεξάρτητα από τα περιττά της κιλά.

Έτσι τον τελευταίο καιρό ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το πώς θα καταφέρει να απαλλαγεί από μερικά κιλά. Κι αν αναρωτιέστε πώς θα το καταφέρει αυτό, είναι πολύ απλό. Θα κόψει μερικά από τα φλιτζάνια τσάι που καταναλώνει καθημερινά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» η Αντέλ δήλωσε ότι «συνήθιζα να πίνω περίπου δέκα φλιτζάνια τσάι κάθε μέρα με δύο κουταλάκια ζάχαρη στο καθένα, δηλαδή κατανάλωνα είκοσι κουταλάκια ζάχαρη ημερησίως. Τώρα δεν τα πίνω όλα αυτά κι έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ».

Πρόσφατα η Αντέλ μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone και για το πρόγραμμα γυμναστικής που άρχισε να ακολουθεί λέγοντας πως «δεν μου αρέσει να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Δεν το απολαμβάνω. Δεν μου αρέσει καθόλου να σηκώνω βάρη. Δεν μου αρέσει να κοιτάζομαι στους καθρέφτες (του γυμναστηρίου)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα αιμοφόρα αγγεία σκάνε στο πρόσωπό μου πάρα πολύ εύκολα, οπότε είμαι πολύ προσεκτική όταν σηκώνω βάρη ώστε να μην σπάνε τα αγγεία του προσώπου μου», δήλωσε η ερμηνεύτρια του «Hello».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.