ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Χρυσό» συμβόλαιο για την Adele – Αγγίζει τις 90 εκατομμύρια λίρες! (βίντεο)

«Χρυσό» συμβόλαιο για την Adele – Αγγίζει τις 90 εκατομμύρια λίρες! (βίντεο)

Η Adele αναμένεται να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ στην καριέρα της, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για την υπογραφή ενός συμβολαίου 90 εκατομμυρίων λιρών με τη «Sony Music», ποσό που αντιστοιχεί σε περισσότερα από 116 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», μια πηγή από τη «Sony Music» αποκάλυψε πως: «Έχουμε εξασφαλίσει την Adele, η οποία είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη μουσική σταρ της γενιάς της».

Με την υπογραφή αυτού του συμβολαίου, η 28χρονη τραγουδίστρια θα εκτοξευθεί στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους Βρετανούς τραγουδιστές, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Robbie Williams και το συμβόλαιο αξίας 80 εκατομμυρίων λιρών, που υπέγραψε το 2002. 

Ακόμα, η Adele θα κατακτήσει και μια παγκόσμια πρωτιά, καθώς θα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα καλλιτέχνης, αφήνοντας δεύτερη τη Whitney Houston, η οποία είχε λάβει 70 εκατομμύρια λίρες το 2001 στα πλαίσια της συμφωνίας της με την δισκογραφική εταιρεία «Arista».

Η πηγή από τη «Sony Music» πρόσθεσε πως: «Το συμβόλαιο της Adele με τη δισκογραφική εταιρεία “XL” έληξε. Το δικό μας συμβόλαιο επεξεργάζεται από την εταιρεία μας στις ΗΠΑ, την “Columbia” και είναι αξίας 90 εκατομμυρίων λιρών. Με αυτό η “Sony” θα έχει τα δικαιώματα της κυκλοφορίας των μελλοντικών τραγουδιών της Adele σε όλο τον κόσμο».

Η 28χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια αποδεικνύει πως διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας της και στο νέο της βίντεο κλιπ, με τίτλο: «Send My Love», όπου εμφανίζεται πιο αδυνατισμένη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.