ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η κατάσταση της υγείας του Κώστα Κόκλα σύμφωνα με τον γιατρό του

Η κατάσταση της υγείας του Κώστα Κόκλα σύμφωνα με τον γιατρό του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στη Θεσσαλονίκη, παραμένει μετά τη χειρουργική επέμβαση αγγειοπλαστικής ο Κώστας Κόκλας. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής, εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έμφραγμα στο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα», όπου πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε έντονη εφίδρωση. Αφού ολοκλήρωσε τη σκηνή του, οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του να διακόψουν την παράσταση.  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνάδελφοι του αγαπημένου ηθοποιού, ανέβηκαν στη σκηνή να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον γιατρό, που ήλπιζαν να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό. Η τύχη ήταν με το μέρος τους και πράγματι, ένας γιατρός έτυχε να παρακολουθεί την παράσταση, ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ηθοποιό και ζήτησε να καλέσουν το ασθενοφόρο.

Ο συντονιστής διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος»,Γιάννης Τσούνος, μίλησε σήμερα για την κατάσταση της υγείας του αγαπητού ηθοποιού. Σύμφωνα με τον γιατρό του, ο Κώστα Κόκλας αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και σταθερή. Όπως συνηθίζεται μετά την αγγειοπλαστική με στεντ θα παραμείνει μέχρι αύριο στην εντατική, δηλαδή ένα ολόκληρο 24ωρο, και μετά θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη και να πάει στο σπίτι του. Ο ηθοποιός ήρθε στο νοσοκομείο με σημάδια εμφράγματος την Κυριακή το απόγευμα και αμέσως αντιμετωπίστηκε η κατάστασή του με αγγειπλαστική. Η ψυχολογία του μετά το χειρουργείο είναι πολύ καλή», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσούνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.