ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα… προσόντα της Κιμ Καρντάσιαν ασφυκτιούν στη διάφανη χακί τουαλέτα (φωτό)

Τα… προσόντα της Κιμ Καρντάσιαν ασφυκτιούν στη διάφανη χακί τουαλέτα (φωτό)

Τα προσόντα της Kim Kardashian ασφυκτιούν μέσα στην χακί και διάφανη τουαλέτα που επέλεγε για να κάνει την εμφάνιση της στο Vogue 100 Gala Dinner στο Λονδίνο.

Η διάσημη τηλεπερσόνα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Kanye West φορούσε μια χακί πανάκριβη τουαλέτα. Η Kim φρόντισε για άλλη μια φορά να διαφημίσει τις καμπύλες του σώματός της. Το φόρεμα που την κάλυπτε κυριολεκτικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια ήταν διάφανο με έμφαση κυρίως στο στήθος και τα πόδια.

Η 35χρονη που πριν ένα μήνα ενημέρωσε το κοινό της ότι επανήλθε στα κιλά της μετά την γέννηση του γιου της Saint επιλέγει να εμφανίζεται με ρούχα τολμηρά και αποκαλυπτικά. 

Η Kim ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια δερμάτινη φαρδιά ζώνη σε λαδί χρώμα και nude ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.