ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

H Τζένιφερ Λόρενς είπε στους δημοσιογράφους ότι πέθανε η Κιμ Μπέισινγκερ [βίντεο]

H Τζένιφερ Λόρενς είπε στους δημοσιογράφους ότι πέθανε η Κιμ Μπέισινγκερ [βίντεο]

Από επεισοδιακές εμφανίσεις, άλλο τίποτα. Περισσότεροι ίσως θυμούνται την Τζένιφερ Λόρενς επειδή σκοντάφτει διαρκώς- από το κόκκινο χαλί, μέχρι τα Οσκαρ- παρά για το γεγονός ότι έχει ένα χρυσό αγαλματίδιο στη συλλογή της.

Τη μεγαλύτερη γκάφα της την έκανε όμως στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ποτέ, όπως εξομολογήθηκε στο «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον. Γιατί τότε… πέθανε την πρωταγωνίστρια της ταινίας, προκαλώντας πανδαιμόνιο!

Ηταν στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία «Τα σύνορα της μοναξιάς», η οποία κυκλοφόρησε το 2009. Στο πάνελ ήταν η Τζένιφερ Λόρενς, με την Σαρλίζ Θερόν δίπλα της, αλλά έλειπε η έτερη πρωταγωνίστρια, η Κιμ Μπέισινγκερ. Κάποιος δημοσιογράφος το παρατήρησε και ρώτησε πού είναι η διάσημη ηθοποιός.

«Εσκυψα στο μικρόφωνο και είπα ”Δεν τα μάθατε; Η Κιμ πέθανε”», περιέγραψε η Λόρενς και αμέσως προκλήθηκε χαμός, ενώ οι συντελεστές της ταινίας την πήραν… σηκωτή, για να την εκπαιδεύσουν σχετικά με το τι θα λέει στους δημοσιογράφους.

«”Μην λες τέτοια”, ”Μην μιλάς έτσι”, μου έλεγαν. Προφανώς η εκπαίδευση δεν έπιασε. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν να σταματήσω να λέω ότι δεν χρειάζεται να δει ο κόσμος το X-Men», είπε, αναφερόμενη στην τελευταία ταινία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.