Αποκαλύψεις από το βιογράφο του Ωνάση: «Η Αθηνά διακατέχεται από φόβο ξαφνικού θανάτου»

Αποκαλύψεις από το βιογράφο του Ωνάση: «Η Αθηνά διακατέχεται από φόβο ξαφνικού θανάτου»

Mια άλλη εκδοχή για τα αίτια του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση δίνει ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση Δημήτρης Λυμπερόπουλος. 

Οπως ο ίδιος υποστηρίζει και μετά το ρεπορτάζ που έκανε η Αθηνά διακατέχεται από το σύνδρομο του «ξαφνικού θανάτου». 

Γράφει ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος στο Facebook: 

«η Αθηνά Ωνάση κατέχεται 

από φόβο ξαφνικού θανάτου

( θέλει να εξαφανιστούν οι καταραμένες ρίζες της )

Η Αθηνά Ωνάση κατέχεται από το σύνδρομο του << ξαφνικού θανάτου >> ! Αυτό είναι το συμπέρασμα από το διήμερο ρεπορτάζ που έκανα τηλεφωνικά με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός της. Ένα από αυτά μου είπε : Εδώ και καιρό ο σύζυγός της Αλβάρο προσπαθεί να την πείσει να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνη πιστεύει ότι οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρνουν μέσα τους κατάρα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας. 

Και όταν τελευταία σκοτώθηκε το αγαπημένο άλογο ιππασίας της κόρης του Αλβάρο ( από τον πρώτο του γάμο ) η Αθηνά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει <<Ντόντα απομάκρυνε την Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου >>.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει όμως και η εκδοχή ότι ο Αλβάρο Ντε Μιράντα έχει συνάψει δεσμό με όμορφη Ισπανίδα. Και το τελευταίο : Ο Ντόντα είναι όχι μόνο ο πρώτος άντρας στη ζωή της, αλλά εδώ και 13 χρόνια, ο μοναδικός». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.