Το μυστικό για την υγεία της Τζούλια Ρόμπερτς

Το μυστικό για την υγεία της Τζούλια Ρόμπερτς

Η γνωστή σε όλους Pretty Woman φαίνεται πως κρατούσε καλά κρυμμένα τα μυστικά που αφορούν στην υγεία της και την προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του  περιοδικού «The National Enquirer», η Τζούλια Ρόμπερτς γεννήθηκε τυφλή από το ένα μάτι, ενώ όσο περνάνε τα χρόνια η όραση της φθίνει

«Γι΄αυτό και το τελευταίο διάστημα φορά όλο και συχνότερα γυαλιά ηλίου. Για την ακρίβεια είναι τόσο κακή η όραση της, που δεν θα έπρεπε καν να οδηγεί» αποκαλύπτει μία πηγή στο περιοδικό.

Εκτός όμως από την μερική τύφλωση η 48χρονη σταρ πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα «που την κάνει να αισθάνεται κουρασμένη και δυστυχής, λόγω του πόνου που νιώθει στις αρθρώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Στη συνέχεια, το «The National Enquirer» προσθέτει πως η Ρόμπερτς το 1980, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα , την οποία ξεπέρασε, αλλά της άφησε υποτροπιάζοντα πόνο στο κεφάλι και στην πλάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αποκαλύψεις του δημοσιεύματος ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ. Η ηθοποιός φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα στις σχέσεις της με τον σύζυγό της Ντάνι Μόντερ, καθώς πλέον δεν μένουν στο ίδιο σπίτι, αφού η Τζούλια έχει γίνει ανυπόφορη λόγω των έντονων πόνων που νιώθει και της κατάθλιψης από την οποία πάσχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.