ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Νέες φωτογραφίες της «αποστεωμένης» Τζολί προκαλούν έντονη ανησυχία για την υγεία της!

Νέες φωτογραφίες της «αποστεωμένης» Τζολί προκαλούν έντονη ανησυχία για την υγεία της!

Η «τρομακτικά κοκαλιάρα» Αντζελίνα Τζολί (όπως την αποκαλούν τα δημοσιεύματα) εθεάθη να συνοδεύει την κόρη της Βιβιάν 7 ετών στον δρόμο προς το σπίτι τους, στο Χόλιγουντ, στην Καλιφόρνια.

Αν και στη συγκεκριμένη της εμφάνιση επέλεξε να φορέσε φαρδύ φόρεμα που ουσιαστικά κάλυπτε το σώμα της, τα υπερβολικά αδύνατα (σκελετωμένα τα περιγράφουν) χέρια της, τα οποία διακρίνονταν, προκάλεσαν πανικό για ακόμα μια φορά.

Τα δημοσιεύματα θέλουν την βραβευμένη ηθοποιό και πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ (και μέλλουσα καθηγήτρια πανεπιστημίου) να ζυγίζει μόλις 35 κιλά και να αδυνατίζει όλο και περισσότερο (National Enquirer).

«Μήπως έχει μεγάλο βάρος στους ώμους της;» αναρωτιούνται τα ξένα ΜΜΕ με αφορμή τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα ως καθηγήτρια στο LSE.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.