Πώς ο Τομ Κρουζ παραλίγο να χάσει τη ζωή του; (φωτό)

Πώς ο Τομ Κρουζ παραλίγο να χάσει τη ζωή του; (φωτό)

Φαίνεται πως ο Τομ Κρουζ δεν ήταν ικανοποιημένος με το επάγγελμα που τον έκανε διάσημο και γι΄αυτό είχε εκπαιδευτεί για να ταξιδέψει στο διάστημα. Πάλι καλά που δεν το έκανε, καθώς θα μπορούσε να είχε χάσει την ζωή του.

Η αρχή έγινε με τον ρόλο του στην ταινία επιστημονική φαντασίας Oblivion, όπου ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να γίνει αστροναύτης και στην… πραγματικότητα.

Ο ίδιος μάλιστα εκπαιδεύτηκε από την NASA και έμαθε πως είναι να περπατάς με μία διαστημική στολή στο διάστημα.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Space Station» αποκάλυψε στο Mirror πως ο Κρουζ ήθελε απεγνωσμένα να ενταχθεί στο πλήρωμα του αμερικανικού διαστημικού λεωφορείου Columbia, το οποίο συνετρίβη το 2003.

«Ο Τομ ήθελε να γίνει αστροναύτης, εξάλλου πετάει το δική του Gulfstream IV Jet και είναι ένας αρκετά έμπειρος πιλότος. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος με το ταξίδι». ανέφερε.

Εν τέλει, ο Κρουζ δεν πήγε στο διάστημα, αλλά πήρε μέρος στην ταινία «Space Station», ενώ μετά το άκουσμα του τραγικού δυστυχήματος, ο ίδιος μάλλον το έβγαλε μία και καλή από το μυαλό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα και τα επτά μέλη του πληρώματος του διαστημικού λεωφορείου της Columbia σκοτώθηκαν, όταν το διαστημόπλοιο εξερράγη πάνω από το Τέξας, τη στιγμή που έμπαινε στην ατμόσφαιρα της γης.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.