ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η κουμπάρα της Α.Ωνάση επιβεβαίωσε το διαζύγιο της (φωτό)

Η κουμπάρα της Α.Ωνάση επιβεβαίωσε το διαζύγιο της (φωτό)

Χωριστούς δρόμους ακολουθούν από ότι φαίνεται μετά από 11 χρόνια γάμου η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. 

Την είδηση του διαζυγίου που έπεσε σαν βόμβα επιβεβαίωσε και η κουμπάρα του ζευγαριού κα. Κοτρωνάκη. 

«Με την Αθηνά μιλάω αλλά δεν θα σας πω για το διαζύγιο της. Αν θέλει θα σας πει η ίδια γι’ αυτό. Είναι δικό της θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα πολλοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στο χωρισμό. Ενας από αυτούς ήταν και η αδυναμία του Ντόντα για το γυναικείο φύλο αλλά και η πλούσια ζωή που ήθελε να κάνει σε αντίθεση με την Αθηνά η οποία απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενας άλλος λόγος ήταν πως η 31χρονη κληρονόμος ήθελε να αποκτήσει δικό της παιδί σε αντίθεση με τον σύζυγό της ο οποίος και έχει ήδη δύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια το κερασάκι στην τούρτα όμως αναφέρει η εφημερίδα ήταν ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή της Αθηνάς που δεν είναι άλλος από έναν παιδικό της φίλο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.