Η Λίλι Ρόουζ για Τζόνι Ντεπ: «Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος» [φωτό]

Η Λίλι Ρόουζ για Τζόνι Ντεπ: «Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος» [φωτό]

Τις χειρότερες στιγμές της ζωής του περνάει ο Τζόνι Ντεπ μετά την αίτηση διαζυγίου από την Αμπερ Χερντ η οποία αποκάλυψε ότι ο διάσημος ηθοποιός ήταν βίαιος και την χτυπούσε συχνά.

Η κόρη του σταρ 17χρονηΛίλυ Ντεπ έκρινε ότι ήρθε η στιγμή να τον στηρίξει, παρά το γεγονός ότι χώρισε με την μητέρα της Βανέσα Παραντί. Ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της με τον μπαμπά της, όταν ήταν μωρό, και έγραψε:

«Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω ποτέ γνωρίσει. Είναι ένας καταπληκτικός πατέρας για τον αδελφό μου και για μένα. Οσοι τον γνωρίζουν πιστεύουν το ίδιο πράγμα».

Eδώ η Λίλι Ρόουζ με τον πατέρα της και την Αμπερ Χερτ:

Η 17χρονη Λίλι Ρόουζ κάνει ήδη μεγάλη καριέρα στην σόου μπιζ και ακολουθεί τα βήματα των γονιών της.

Από την τελευταία της εμφάνιση στο γκαλά που έδωσε το περιοδικό Vogue στη Νέα Υόρκη.

Το αποκαλυπτικό σάιτ TMZ δημοσίευσε και μια επιστολή της γαλλίδας τραγουδίστριας Βανέσα Παραντί για τον πρώην σύζυγό της:

«Ο Τζόνι Νπετ είναι ο πατέρας των δύο παιδιών μου. Είναι ένα άτομο ευαίσθητο, αγαπητό και αγαπημένο και πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι όλες οι πρόσφατες αποκαλύψεις που έγιναν εις βάρος του είναι υπερβολικές. Όλα αυτά τα χρόνια που γνώρισα τον Τζόνι ποτέ δεν ήταν σωματικά βίαιος μαζί μου. Όλα αυτά δεν έχουν τίποτα να κάνουν για έναν άνδρα με τον οποίο έζησα 14 υπέροχα χρόνια», έγραψε, πιθανόν για χρήση στο δικαστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.