ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Γυαλιά καρφιά» το σπίτι του Τζόνι Ντεπ μετά τον τσακωμό με τη Χέρντ (φωτό)

«Γυαλιά καρφιά» το σπίτι του Τζόνι Ντεπ μετά τον τσακωμό με τη Χέρντ (φωτό)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χέρντ.

Τις εικόνες παρουσίασε η εν διαστάσει σύζυγος του χολιγουντιανού σταρ, μετά τις καταγγελίες της περί ξυλοδαρμού, και όπως σχολιάζει η “Daily Mail” θα μπορούσαν να καταστρέψουν για τα καλά την φήμη του Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια η Χέρντ στο δικαστήριο, ζητώντας περιοριστικά μέτρα εναντίον του Ντεπ, ο 52χρονος ηθοποιός περιέστρεφε ένα μπουκάλι κρασί «σαν ρόπαλο του μπέιζμπολ, ουρλιάζοντας αισχρολογίες».

Η φίλη και γείτονας της Άμπερ Χερντ, Ρακελ Πένινγκτον, υποστήριξε επίσης ότι ήταν παρούσα στο περιστατικό της 21ης Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις φωτογραφίες τράβηξε η ίδια η Χερντ και τις δημοσίευσε η “Daily Mail”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.