ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον φίλο της υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης (φωτό)

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον φίλο της υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης (φωτό)

Μπορεί εδώ και καιρό να οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Αθηνά Οικονομάκου να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ωστόσο το ζευγάρι, όπως φαίνεται, διάλεξε διαφορετικό δρόμο για να επισημοποιήσει τη σχέση του. 

Οπως αποκαλύπτει το περιοδικό Ciao, που φέρνει στο φως και το σχετικό έγγραφο, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. 

Τα σύμφωνα συμβίωσης είναι μια διαφορετική μορφή επισημοποίησης σχέσεων, που υπογράφονται σε δικηγόρους και συμβολαιογράφους και προσφέρουν στους συμβαλλόμενους δικαιώματα και υποχρεώσεις ανάλογα με εκείνα που προκύπτουν από έναν θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο. 

Το… πλεονέκτημά του είναι ότι η σχέση λύνεται πιο εύκολα, σε περίπτωση που το ζευγάρι το επιθυμήσει, αφού το σύμφωνο συμβίωσης λήγει τρεις μήνες αφότου ένας από τους δύο συμβαλλομένους στείλει σχετικό εξώδικο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.