ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η φωτογράφιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ σε γκέι περιοδικό

Η φωτογράφιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ σε γκέι περιοδικό

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, «κατέκτησε» σήμερα τον τίτλο του πρώτου μέλους βασιλικής οικογένειας στον κόσμο που γίνεται εξώφυλλο σε γκέι περιοδικό.  Με νωπές τις μνήμες από την πρωτοφανή τραγωδία στο γκέι κλαμπ Pulse, στο Ορλάντο της Φλόριντα, όταν ο 29χρονος Ομάρ Ματίν έσπειρε τον θάνατο και έγινε η αιτία να χάσουν την ζωή τους 49 νέοι άνθρωποι, ο δεύτερος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου γίνεται σήμερα εξώφυλλο στο βρετανικό γκέι περιοδικό Attitude.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε ήδη αποκαλύψει από την Τρίτη, όταν επισκέφθηκε με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον την αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο για να υπογράψει στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τα θύματα του Ορλάντο, ότι σήμερα θα κυκλοφορήσει το τεύχος Ιουλίου του γκέι περιοδικού Attitude με εξώφυλλο τον ίδιο.

Στο εξώφυλλο ο πρίγκιπας εμφανίζεται χαμογελαστός, με λευκό πουκάμισο και με το αριστερό του χέρι στο πηγούνι ενώ στην λεζάντα δηλώνει: «Κανείς δεν θα πρέπει να είναι θύμα bullying για την σεξουαλικότητά του ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο». 

Στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ο Βρετανός πρίγκιπας τόνισε ότι οι νέοι άνθρωποι που είναι ομοφυλόφιλοι, λεσβίες ή διαφυλικοί δεν θα πρέπει να υφίστανται bullying εξαιτίας της σεξουαλικότητάς τους και τους κάλεσε να μην το βάζουν κάτω και να μην ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές.

«Θα πρέπει να νιώθετε υπερήφανοι για αυτό που είστε και να μην ντρέπεστε για τίποτα», τόνισε ο πρίγκιπας απευθυνόμενους σε όλους όσοι ανήκουν στην κοινότητα LGBT. Τον περασμένο μήνα ο Ουίλιαμ είχε ζητήσει από το περιοδικό να συναντηθεί στο παλάτι του Κένσιγκτον με μέλη της κοινότητας και να ακούσει τα προβλήματα bullying που αντιμετωπίζουν καθώς και τα ψυχολογικά προβλήματα, που πιθανόν αυτοί οι άνθρωποι έχουν εξαιτίας του bullying.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γκέι περιοδικό Attitude ιδρύθηκε το 1994 και έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο σε πωλήσεις γκέι περιοδικό της Βρετανίας. Στο εξώφυλλό του έχουν κατά καιρούς ποζάρει και straight προσωπικότητες, όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ακόμα ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ενώ το 2005 δεν δίστασε να παραχωρήσει συνέντευξη ο τότε πρωθυπουργός της χώρας Τόνι Μπλερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.