ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζούκερμπεργκ: «Δεν είμαι σαύρα μεταμορφωμένη σε άνθρωπο»

Ζούκερμπεργκ: «Δεν είμαι σαύρα μεταμορφωμένη σε άνθρωπο»

Την ευκαιρία να επικοινωνήσει με χρήστες του Facebook από κάθε γωνιά της γης είχε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, στο πρώτο του Q&A στην υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης Facebook Live. Επί περίπου 60 λεπτά, ο ιδρυτής του δημοφιλούς ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης απαντούσε σε ερωτήματα χρηστών, σε μία διαδικτυακή συντέτευξη την οποία παρακολούθησαν περί τους 100.000 θεατές.

Παρόλο που ο Ζούκερμπεργκ μίλησε για αρκετά σοβαρά ζητήματα, οπως το ενδεχόμενο οι υπηρεσίες του Facebook  να γίνουν κάποια μέρα συνδρομητικές και η εισαγωγή καινούργιων συναρπαστικών τεχνολογιών στα social media (π.χ. το βίντεο 360° και το VR) υπήρχαν σίγουρα και κάποια μηνύματα που ξάφνιασαν τον δισεκατομμυριούχο προγραμματιστή.

Το πιο παράξενο ίσως από αυτά, ήταν το ερώτημα ενός χρήστη που ήθελε να μάθει κατά πόσο αληθεύουν οι φήμες ότι ο Ζούκερμπεργκ είναι κατά βάθος… ερπετό.

«Μαρκ, είναι αλήθεια αυτό που λέγεται για σένα, ότι στην πραγματικότητα είσαι σαύρα μεταμφιεσμένη σε άνθρωπο;», έγραφε η αλλόκοτη ερώτηση του χρήστη, στην οποία ωστόσο ο ιδρυτής του Facebook δεν δίστασε να απαντήσει, αφού πρώτα το… σκέφτηκε λιγάκι.

«Μάλλον θα πρέπει να πω όχι. Δεν είμαι σαύρα. Συνεχίστε όμως να στέλνετε τέτοια ποιοτικά σχόλια και σίγουρα αυτό θα είναι το πιο συναρπαστικό Live Q&A που έγινε ποτέ», ανέφερε γελώντας ο Ζούκερμπεργκ.

Μπορεί η συγκεκριμένη ερώτηση να μοιάζει τελείως… άκυρη, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν υπήρξαν τουλάχιστον δύο διάσημα πρόσωπα, τα οποία κλήθηκαν επίσης να διαψεύσουν δημοσίως ότι είναι άνθρωποι-σαύρες ή (ακόμα χειρότερα) σαυρόμορφοι εξωγήινοι!

Το 2011, για παράδειγμα, ο πρώην Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφρελντ αγνοούσε επιδεικτικά κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής εκπομπής τα επίμονα ερωτήματα του κωμικού Λούις Σι-Κέι., ο οποίος ζητούσε να μάθει αν είναι πράγματι «ένας σαυρόμορφος εξωγήινος που τρώει ανθρώπινες σάρκες». Τρία χρόνια αργότερα, ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζον Κέι, κλήθηκε να απαντήσει στην ίδια ερώτηση από έναν πολίτη του Όκλαντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απ’ όσο γνωρίζω, όχι. Εφόσον ερωτήθηκα ευθέως και έπρεπε να απαντήσω, αποφάσισα όχι να επισκεφθώ γιατρό αλλά και κτηνίατρο, και οι δύο επιβεβαίωσαν ότι δεν είμαι ερπετό» δήλωσε ο Key, ο οποίος έσπευσε επίσης να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στο διάστημα και ότι η… γλώσσα του έχει φυσιολογικό μέγεθος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.