ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε πελάγη ευτυχίας Mila Kunis και Ashton Kutcher: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους (φωτό)

Σε πελάγη ευτυχίας Mila Kunis και Ashton Kutcher: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους (φωτό)

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το διάσημο ζευγάρι περιμένει το δεύτερο του παιδί σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People. Η Mila και ο Ashton έχουν ήδη μια κόρη την 20 μηνών Wyatt Isabelle και τώρα περιμένουν αγόρι. Το κοριτσάκι τους γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2015. 

Η Mila και ο Ashton όταν περίμεναν την κόρη τους

Η Mila με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα περιμένει το γιο της

Το περασμένο μήνα  ηθοποιός μιλώντας  στην εκπομπή Entertainment Tonight αποκάλυψε πως η μητρότητα της έχει αλλάξει τη ζωή:

«Από όταν έγινα μητέρα επαναπροσδιόρισα τη ζωή μου και το λέω αυτό με κάθε ειλικρίνεια. Από τα 20 μου ταξίδευα, έκανα διάφορα και ήμουν πολύ εγωίστρια με την καλή έννοια. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ο ερχομός της κόρης μου με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο απίστευτα ανιδιοτελής θέλω να είμαι. Οταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να γίνουμε γονείς σταματήσαμε να είμαστε εγωιστές. Από τη φύση μας οι άνθρωποι είμαστε πολύ εγωιστές, αλλά θέλαμε τόσο πολύ να κάνουμε οικογένεια. Η απόκτηση ενός παιδιού είναι σίγουρα μια διαδικασία μάθησης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα επαγγελματικά της η νέα ταινία της Mila είναι κωμωδία και έχει τίτλο «Bad Moms» θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου. Ο Ashton ήταν παντρεμένος με την Demi Moore από το 2005 ως το 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.