ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γέννησε η Δέσποινα Καμπούρη ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Γέννησε η Δέσποινα Καμπούρη ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Γέννησε Κυριακή 26 Ιουνίου η Δέσποινα Καμπούρη ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3.150 κιλών. Το μωρό μοιάζει και στους δύο του γονείς και ο ερχομός της, ήταν έκπληξη για όλους, μιας και περίμεναν αγόρι.

Η παρουσιάστρια, όπως αναφέρει mothersblog στο οποίο είναι διευθύντρια, εισήχθη το πρωί της  Κυριακής (26/6) στη μαιευτική γυναικολογική κλινική ΡΕΑ και στις 14.30 γέννησε με τη βοήθεια του γυναικολόγου της, Κοσμά Βρυώνη, τη δεύτερη κορούλα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλευρό της ο σύζυγός της Βαγγέλης Ταρασιάδης. Συμφωνα με το mothersblog η Δέσποινα με τον Βαγγέλη, έχουν ακόμη μία κόρη, τη μικρή Έλενα που σε λιγότερο από δύο μήνες θα γίνει 5 ετών. Η «Ποκαχόντας», όπως τη φωνάζουν οι γονείς της, ανυπομονεί να αναλάβει το ρόλο της μεγάλης αδερφής και να φροντίσει τη μπεμπούλα μαζί με τη μαμά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.