ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Emily Ratajkowski με μαύρο τοπ και δερμάτινο μίνι που … κολάζει [φωτό]

Η Emily Ratajkowski με μαύρο τοπ και δερμάτινο μίνι που … κολάζει [φωτό]

Πριν λίγο καιρό την είδαμε γυμνή πάνω σε ένα άλογο στο αυγουστιάτικο τεύχος του Harper’s Bazaar. Η Emily Ratajkowski συνηθίζει να κάνει αίσθηση τόσο στις φωτογραφίσεις της όσο και στις καθημερινές της εμφανίσεις. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι παντού καραδοκεί ένας φωτογράφος, φροντίζει να τους ικανοποιεί πάντα με τις εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά η Emily Ratajkowski φόρεσε ένα μαύρο τοπ και μία δερμάτινη μίνι φούστα με ένα φερμουάρ στη μέση. Το όλο σύνολο συνδύασε με μαύρα πέδιλα κι ένα σακάκι το οποίο πότε πότε το έριχνε στους ώμους και πότε το φορούσε.

emily3

Η τελευταία της συνέντευξη στο Harper’s Bazaar προκάλεσε αίσθηση αφού λίγο πολύ εκμυστηρεύθηκε πως η εφηβεία της χτύπησε πολύ νωρίς την πόρτα, με αποτέλεσμα να είναι πιο «ξεπεταγμένη» σε σχέση με τις συμμαθήτριές της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
emily2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.