ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Τζόνι Ντεπ το πουλάει το … σπίτι στην Βενετία [φωτό]

Ο Τζόνι Ντεπ το πουλάει το … σπίτι στην Βενετία [φωτό]

Αν έχετε επισκεφτεί τη Βενετία, σίγουρα έχετε κάνει έναν περίπατο στο Μεγάλο Κανάλι και έχετε φωτογραφηθεί μπροστά από το παλάτι του Τζόνι Ντεπ. Έστω και χωρίς να γνωρίζατε ότι τα τελευταία 5 χρόνια ήταν ο ιδιοκτήτης του.

Το ιστορικό Palazzo Dona Sangiantoffetti εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους (συμπεριλαμβανομένης της σοφίτας) και υποβλήθηκε σε εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης πριν από λίγα χρόνια.

Χτισμένο το 1600 από την πλούσια οικογένεια Toffettis, το παλάτι ήταν το πρώτο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας, η έδρα του Δόγη της Βενετίας, στη συνέχεια έγινε λουτρό, κολλέγιο και μετά από μια αποκατάσταση έξι ετών, το αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ.

Ο Ντεπ φέρεται να αγόρασε το παλάτι το 2011, όταν ερωτεύτηκε την ιταλική πόλη μετά τα γυρίσματα της ταινίας «The Tourist» με την Αντζελίνα Τζολί.

Ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει ξοδέψει εκατομμύρια για τη βίλα «Dona Sangiantoffetti» η οποία είναι γνωστή ως «το κόσμημα του Μεγάλου Καναλιού» της Βενετίας.

Και προφανώς η πώληση του ακινήτου συνδέεται με το πολυδάπανο διαζύγιο στη μέση του οποίου βρίσκεται ο Ντεπ, από την Αμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η τιμή πωλησης ανέρχεται σε 12 εκατομμύρια δολάρια.

Έχει μεγάλο χώρο στο ισόγειο, μεγάλο σαλόνι, γυμναστήριο, ευρύχωρες σκάλες και ασανσέρ στους επάνω ορόφους.

Εχει εξοπλιστεί με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και εκτείνεται σε 700 τετραγωνικά μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.