ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη Μύκονο ξεφάντωνε ο Ντι Κάπριο με την σύντροφό του στη συναυλία του Ρέμου (φωτο, βίντεο)

Στη Μύκονο ξεφάντωνε ο Ντι Κάπριο με την σύντροφό του στη συναυλία του Ρέμου (φωτο, βίντεο)

Έλληνες, Λιβανέζοι, Τούρκοι και Αμερικανοί παρακολούθησαν χθες τη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρρού. 

Ανάμεσα σε πολλούς άλλους, η Ειρήνη Παπαδοπουλου με τον σύντροφο της Κώστα Πηλαδάκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου με τα παιδιά και τη μαμά της!

Αυτός όμως που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν, προς το τέλος της βραδιάς, δεν ήταν άλλος από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ο οποίος, αν και δεν πλήσιασε κοντά στο stage και προτίμησε τα πίσω τραπέζια, προς το τέλος της βραδιάς διασκέδασε, χορεύοντας μαζί με την σύντροφό του Νίνα Αγκντάλ. 

Στο τέλος του βίντεο δείτε τον σταρ του Χόλιγουντ να χορεύει στη συναυλία που έγινε χθες βράδυ στην Ψαρρού

Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία που απεικονίζει τον Λεονάρντο Ντι Κάμπριο :

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή : Gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.