ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο ξέφρενος χορός του Leonardo Di Caprio στη Μύκονο (vid)

Ο ξέφρενος χορός του Leonardo Di Caprio στη Μύκονο (vid)

Νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από τον ξέφρενο χορό του Leonardo Di Caprio, στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και των «Gipsy Kings», στο Nammos στην Ψαρρού. Όταν το γνωστό συγκρότημα, ερμήνευσε το τραγούδι «Volare», ο χολιγουντιανός σταρ έδωσε έναν ξέφρενο χορό.

Στα πλάνα που εξασφάλισε το Mykonos Live Tv, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται να χορεύει με ένα τσιγάρο στο στόμα. Δίπλα του, ήταν η νέα συντροφός του, Nina Agdal που επίσης διασκέδασε με τις διαχρονικές επιτυχίες του συγκροτήματος. 

Στο τέλος του τραγουδιού, ο σταρ του Χόλιγουντ και το μοντέλο, άρχισαν να χοροπηδούν και να γελούν. 

Αν και θα περίμενε κανείς να κάτσουν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, οι δύο τους προτίμησαν να μείνουν όρθιοι στις πίσω σειρές. Ο 41χρονος ηθοποιός φορούσε την τραγιάσκα- σήμα κατατεθέν του- για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Βέβαια, όσο περνούσε η ώρα και οι ρυθμοί ανέβαιναν, φάνηκε ότι δεν τον απασχολούσε αν θα περνούσε απαρατήρητος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.