ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η selfie της Άννας Κορακάκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου (φωτό)

Η selfie της Άννας Κορακάκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου (φωτό)

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης η Άννα Κορακάκη, η οποία συνάντησε την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια, γεμάτη ενθουσιασμό, θέλησε να τραβήξει selfie με την χρυσή Ολυμπιονίκη και να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Άννα Κορακάκη έδωσε στην τραγουδίστρια να κρατήσει και να ποζάρει με το χρυσό μετάλλιο, ενώ εκείνη είχε στα χέρια της το χάλκινο.

«Η τύχη σήμερα ήθελε να καθίσουμε δίπλα με τη χρυσή μας Ολυμπιονίκη και γλυκιά Άννα Κορακάκη που μας έκανε όλους περήφανους…με τίμησε δίνοντας μου να κρατήσω το χρυσό μετάλλιο…Άννα μου το μέλλον σου ανήκει», έγραψε η τραγουδίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.