ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σαρούκ Καν: Ο μεγαλύτερος αστέρας του Μπόλιγουντ συνελήφθη σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ

Σαρούκ Καν: Ο μεγαλύτερος αστέρας του Μπόλιγουντ συνελήφθη σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ

Είναι ο μεγαλύτερος αστέρας του Μπόλιγουντ, διάσημος σε όλον τον κόσμο, έχει γυρίσει δεκάδες ταινίες με εκατομμύρια προβολές… Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τις αμερικανικές αρχές να τον συλλαμβάνουν, κάθε φορά που επιχειρεί να ταξιδέψει στις ΗΠΑ! Ο Ινδός αστέρας του Μπόλιγουντ, Σαρούκ Καν συνελήφθη για μία ακόμη φορά σε αεροδρόμιο των Ηνωμένων Πολιτειών, δίχως να γίνουν γνωστοί οι λόγοι!

Ο Ινδός ηθοποιός είναι η τρίτη φορά που συλλαμβάνεται στις ΗΠΑ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι αμερικανικές αρχές τον σταμάτησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και τον κράτησαν για αρκετή ώρα, πριν πάρει… ελευθέρας μετά από παρέμβαση της ινδικής πρεσβείας. Ο ίδιος ήταν απογοητευμένος, αλλά δεν έχασε την αίσθηση του χιούμορ, λέγοντας πως αξιοποίησε το χρόνο του «κατεβάζοντας» έναν σπάνιο χαρακτήρα Pokemon, καθώς δηλώνει και λάτρης της νέας τρέλας που έχει αρχίσει να καταλαμβάνει τον πλανήτη.

Ο Σαρούκ Καν έχει αναπτύξει μία… περίεργη παράδοση στα ταξίδια του στις ΗΠΑ, καθώς έχει συλληφθεί άλλες δύο φορές κατά την άφιξή του. Το 2009, κρατήθηκε για δύο ώρες στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ και ελευθερώθηκε μετά από παρέμβαση της πρεσβείας των Ινδιών. Κάτι ανάλογο συνέβη το 2012, στο αεροδρόμιο White Plains, κοντά στη Νέα Υόρκη, όταν κρατήθηκε για 90 λεπτά. Τότε, η πρεσβεία είχε αντιδράσει με οργή, ενώ είχε δημιουργηθεί και μικρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών.

Στην Ινδία αναρωτιούνται για ποιο λόγο ένας διάσημος ηθοποιός του Μπόλιγουντ συλλαμβάνεται… συστηματικά στις ΗΠΑ. Το 2012, ο Σαρούκ Καν ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ στις ΗΠΑ, για μία διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Γέηλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το τελευταίο συμβάν, η κυβέρνηση της Ινδίας προχώρησε σε διάβημα προς τις ΗΠΑ, ενώ ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών σχολιάσε πως «δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί από τις ΗΠΑ η πολιτική της κράτησης και της απολογίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.