Έρρικα Μπρόγιερ: «Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο έρωτας της ζωής μου»

Έρρικα Μπρόγιερ: «Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο έρωτας της ζωής μου»

Το 1965, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε την Έρρικα Μπρόγιερ και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Σάντρα. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, Αυτός ήταν ο πρώτος γάμος του ηθοποιού, αλλά επειδή και οι δύο ήταν πολύ νέοι και ήθελαν να αφοσιωθούν στην καριέρα τους, λίγο αργότερα πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Μετά το διαζύγιο τους, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ Παπασπυρου με την οποία απέκτησε μαζί δύο κόρες, την Θοδώρα και την Νικολέτα. Και η Έρρικα Μπρόγιερα παντρεύτηκε ξανά, τον Γιάννη Μαρινάκη, έναν άνθρωπο που όπως τονίζει σε συνέντευξή της στο Λοιπόν, ήταν πολύ διαφορετικός από τον Κώστα Βουτσά. Έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλήθεια θα παντρευόταν ξανά τον Κώστα Βουτσά;« Όχι όχι! Ξαναπαντρεύτηκα αργότερα έναν άνθρωπο, διαφορετικό στιλ από τον Κώστα», απάντησε. Και πρόσθεσε:  «Τον δεύτερο σύζυγό μου τον γνώρισα 50 ετών. Ήταν γλυκός, στοργικός, ανοιχτοχέρης, όμορφος, χαρούμενος, είχε πολλά προσόντα, τελείως άλλο στιλ από τον Κώστα. Αλλά, αν μου έλεγαν ποιον από τους δύο θα διάλεγα τώρα, θα διάλεγα τον Κώστα πάλι, όχι για να τον παντρευτώ, μόνο σαν σχέση. Μάλλον ο Κώστας ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ο Κώστας είναι πανέξυπνος κι αυτό είναι μεγάλη δουλειά. Η εξυπνάδα είναι το πρώτο και μετά είναι η ομορφιά για τον άντρα, αλλά και για τη γυναίκα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.