ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χιου Γκραντ: «Η μονογαμία σκοτώνει τον ρομαντισμό» (φωτό)

Χιου Γκραντ: «Η μονογαμία σκοτώνει τον ρομαντισμό» (φωτό)

Σύμφωνα με τον βρετανό ηθοποιό, ο οποίος μίλησε στις 10 Αυγούστου στο ραδιόφωνο Howard Stern’s SiriusXM Show, οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι το μυστικό ενός καλού γάμου.

Είχε το βλέμμα ενός κουταβιού, ένα εκπληκτικό χαμόγελο που θάμπωνε τις πιο ρομαντικές ερωτικές κωμωδίες του 1990 και ένα τεράστιο ατού σαν άντρας: ήταν γλυκός, γκαφατζής και αδέξιος. Ο Χιού Γκραντ υπήρξε επί πολλά χρόνια στο πάνθεον των ηθοποιών ο πιο ιδεώδης γαμπρός για μια γυναίκα.

Το περιοδικό GQ τον είχε κατατάξει το 2015 στα πιο στιλάτα χτενίσματα του κινηματογράφου:

Ωστόσο, καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Γκραντ έσπασε, για μια ακόμη φορά, τον ίδιο του το μύθο.

«Πάντα θαύμαζα τους Γάλλους και τους Ιταλούς που είναι αφοσιωμένοι στους γάμους τους. Παίρνουν τον γάμο πολύ στα σοβαρά, αλλά κάνουν τις επισκέψεις τους γύρω στις 5 η ώρα το απόγευμα. Κανείς τους δεν καυχιέται γι’αυτό. Δεν λένε τίποτα, μόνο το κάνουν αλλά αυτό επιτρέπει στους γάμους να κρατάνε», δήλωσε.

Στην ίδια εκπομπή δήλωσε ότι η ιδέα της μονογαμίας είναι τρυφερή μόνο στη θεωρία. «Μπορώ να καταλάβω ότι ίσως φαίνεται χαριτωμένο να σκεφτείς ότι παντρεύεσαι το σωστό άτομο. Είναι ο καλύτερός σας φίλος ή φίλη, είναι άνετο, όλα δείχνουν υπέροχα. Αλλά οι άνθρωποι κάνουν τόσα πολλά λάθη στην πορεία!», πρόσθεσε ο 55χρονος ηθοποιός.

«Αν πιστεύω ότι τα ανθρώπινα όντα πρέπει να μένουν σε μονογαμικές σχέσεις, εντελώς πιστοί; Όχι, όχι, όχι. Ποιος είπε ότι πρέπει να συμβαίνει αυτό; Μόνο η Βίβλος ή τέτοια αναγνώσματα. Κανείς δεν έχει πει ποτέ ότι είναι μια καλή ιδέα. Πιστεύω ότι σκοτώνει τον ρομαντισμό μέσα στο γάμο η μονογαμία. Σε κλείνει στον εαυτό σου», πρόσθεσε.

Ο Χιού Γκραντ βρίσκεται σε διαφημιστική εκστρατεία για την ταινία του Florence Foster Jenkins στην οποία παίζει με την Μέριλ Στρηπ και δεν διστάζει για μια ακόμη φορά να σπάσει την εικόνα του ιδεώδους γαμπρού. Στις αρχές Αυγούστου 2016, στο πλατό της εκπομπή Late Late Show του James Corden εξομολογήθηκε ότι «δεν μπορεί να σταματήσει να κάνει παιδιά».

Η προσωπική ζωή του Χιού Γκραντ βγήκε στο φως όταν συνελήφθη να κερατώνει την σύzυγό του Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με μια πόρνη στο Hollywood Sunset Boulevard το 1995 και χώρισε λίγο αργότερα. Από τότε ο ηθοποιός δεν παντρεύτηκε ποτέ αλλά έκανε δύο παιδιά με την κινέζα ηθοποιό Tinglan Hong, η οποία υπήρξε καλλονή και διάσημη στη χώρα της πριν τον παντρευτεί.

Πρόσφατα απέκτησε και άλλα δύο παιδιά με την νυν σύντροφό του Anna Eberstein, μια διακριτική τηλεοπτική παραγωγό στη Σουηδία, με την οποία έδειχνε εμφανώς να …βαριέται στο πρόσφατο τουρνουά τένις στο Παρίσι. 

Για τα παιδιά του έχει δηλώσει στη γαλλική εφημερίδα Journal du Dimanche, τον Ιούλιο του 2016, μεταξύ σοβαρού και αστείου:

«Στην αρχή έλεγα ότι θα πληρώσω κάποιον για να ασχολείται. Αλλά είσαι αναγκασμένος να τα φροντίσεις…Θέλω απλά να είναι ευτυχισμένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.