ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαρία Μπάρκουλη: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα Μπάρκουλη»

Μαρία Μπάρκουλη: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα Μπάρκουλη»

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Κωνσταντοπούλειου Nοσοκομείου «Αγία Ολγα» βρίσκεται ο Ανδρέας Μπάρκουλης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια.

Οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες για τον γνωστό ηθοποιό ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso o διοικητής του νοσοκομείου δείχνει ιδιαίτερα συγκρατημένος: «Ο οργανισμός του Ανδρέα Μπάρκουλη είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, με επαναληπτικές κρίσεις και ένα αναπνευστικό σύστημα σχεδόν ανύπαρκτο. Φυσικά, να μην ξεχνάμε και το προχωρημένο της ηλικίας του». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σύζυγος του, Μαίρη Μπάρκουλη και ο γιος του Νικόλας βρίσκονται μέρα νύχτα στο πλευρό του και προσεύχονται για τη γενναία μάχη που δίνει να κρατηθεί στη ζωή. Η εξομολόγηση της Μαίρης Μπάρκουλη στην εφημερίδα σοκάρει: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα Μπάρκουλη. Δεν έχει πια άλλες δυνάμεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.