ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αγνώριστοι Ρέμος, Βανδή και Παπαρίζου στη νέα τους αφίσα! (φωτό)

Αγνώριστοι Ρέμος, Βανδή και Παπαρίζου στη νέα τους αφίσα! (φωτό)

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα φωτογράφιση του Αντώνη Ρέμου, της Δέσποινας Βανδή και της Ελενας Παπαρίζου εν οψει της εμφάνισης τους σε γνωστό μαγαζί τη Λευκωσίας

Είναι η 25χρονη Δέσποινα Βανδή, μαζί με τον κατά 20 κιλά πιο αδύνατο Αντώνη Ρέμο και τη φίλη τους, σταρ του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιοχανσον- Έλενα Παπαρίζου.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα εμφανιστούν (παρέα και με τις Μέλισσες), στη Λευκωσία για να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι στις 7 Σεπτεμβρίου και για το λόγο αυτό φρόντισαν να ξεφορτωθούν κάθε παραπανίσια ρυτίδα, κιλό, ή ατέλεια. 

Αν και θα περίμενε κανείς να έχουν οι γυναίκες περισσότερο ρετούς, (θες το καλό μακιγιάζ, θες άλλους τρόπους διατήρησης ενός αψεγάδιαστου δέρματος;) αυτός που τελικά φρόντισε να κάνουν έξτρα βάρδια στο photoshop, ήταν ο Αντώνης Ρέμος. Ο οποίος δεν έχει ίχνος γκρίζων μαλλιών, ενώ είναι φανερά πιο αδύνατος από την πραγματικότητα και αρκετά πιο νέος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.