ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συγχαρητήρια στην Καρύδη από την Μακρυπούλια για τους… Ολυμπιακούς Αγώνες (φωτό)

Συγχαρητήρια στην Καρύδη από την Μακρυπούλια για τους… Ολυμπιακούς Αγώνες (φωτό)

Δείτε την εικόνα και το μήνυμα της ηθοποιού : 

 «Δυστυχώς το κράτος αδυνατεί αυτή την περίοδο να σου προσφέρει το χρηματικό bonus που σου αξίζει αλλά προτείνω να τσοντάρουμε κάτι όλοι εμείς γιατί μαζί σου καρδιοχτυπήσαμε, δακρύσαμε, πανηγυρίσαμε»… έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια μεταξύ άλλων 

Τους δικούς της…Ολυμπιακούς Αγώνες είχε «διοργανώσει» η Σμαράγδα Καρύδη στο εξοχικό της σπίτι στην Αίγινα. Η ηθοποιός μαζί με τη Βίκυ Βολιώτη και την Ευαγγελία Συριοπούλου, δοκιμάστηκε σε διάφορα αθλήματα, όπως είναι η άρση βαρών, η κωπηλασία, η ξιφασκία και η σφαιροβολία. Τα χιουμοριστικά βίντεο με τα οποία κατέκλυσε όλον αυτόν τον καιρό τη σελίδα της στο Instagram, απέσπασαν χιλιάδες like και θετικά σχόλια. Σήμερα, η Ζέτα Μακρυπούλια της έδωσε συγχαρητήρια για τις επιδόσεις της, με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram της την παρακάτω εικόνα γράφοντας στη λεζάντα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ιδιαίτερη μνεία στην @smaragda_karidi_official Αυτή η τεράστια αθλήτρια κατάφερε να κερδίσει αμέτρητα έως τώρα χρυσά στο #rio2016 #antirio2017 τοποθετώντας τη χώρα μας στην πρώτη θέση στον πίνακα της κατάταξης! Είχα την τύχη να τη συναντήσω στην προετοιμασία της το 2006 στη Χαλκιδική (από τότε προετοιμάζεται) και να βγάλω μια φωτο μαζί της! Η Ελλάδα σου οφείλει πολλά! Ελπίζω γυρνώντας από το Ριο να σε περιμένει τουλάχιστον ένας διορισμός! Δυστυχώς το κράτος αδυνατεί αυτή την περίοδο να σου προσφέρει το χρηματικό bonus που σου αξίζει αλλά προτείνω να τσοντάρουμε κάτι όλοι εμείς γιατί μαζί σου καρδιοχτυπήσαμε, δακρύσαμε, πανηγυρίσαμε! Σ ευχαριστούμε Σμαράγδα! Στο Τόκυο θα σε τρέμουν όλοι, αλλά εμείς θα είμαστε εκεί να σε στηρίξουμε! #proud #lovethatgirl #staystrong #throwback #2006».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.