ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Έφυγε» η αδελφή του Αλέκου Τζανετάκου, Κάσσυ Τζάνετ (φωτό)

«Έφυγε» η αδελφή του Αλέκου Τζανετάκου, Κάσσυ Τζάνετ (φωτό)

«Έφυγε», σήμερα το πρωί, από ανακοπή καρδιάς η Κάσσυ Τζάνετ, όπως ήταν γνωστή στο καλλιτεχνικό στερέωμα, αδερφή του ηθοποιού Αλέκου Τζανετάκου, της τραγουδίστριας Νινή και της Άννας . Η Κασσιανή Τζανετάκου, γεννήθηκε στα Μανιάτικα του Πειραιά, ήταν η νεότερη από τον αδερφό της ο οποίος είχε γεννηθεί το 1937, και έκανε καριέρα στο τραγούδι αλλά και στον κινηματογράφο. Η Κάσσυ Τζάνετ είχε συμμετάσχει σε αρκετές ελληνικές ταινίες, ενώ την είχαμε δει να συνεργάζεται με τον αδελφό της. Η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση ήταν στην ταινία «Δράκος», το 1956. 

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από την σελίδα του Facebook με τίτλο: «Αυτοί οι ωραίοι οι δικοί μας» και μετά την ανάρτηση της συγγραφέα, Μάρω Μπουρδάκου.  

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει: «ΚΑΣΣΥ ΤΖΑΝΕΤ “Εφυγε” σήμερα από ανακοπή η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια Κάσσυ Τζάνετ (Κασσιανή Τζανετάκου) αδελφή του Αλέκου Τζανετάκου και της ηθοποιού Νινή Τζάνετ. Γεννημένη στα Μανιάτικα του Πειραιά η Κάσσυ Τζάνετ έκανε μιά λαμπρή καριέρα στις πίστες της Ελλάδας και του εξωτερικού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.