Η «ροκ» Αμάλ Αλαμουντίν με σκισμένο τζιν πάνω σε μηχανή (φωτό)

Η «ροκ»  Αμάλ Αλαμουντίν με σκισμένο τζιν πάνω σε μηχανή (φωτό)

Τον Τζορτζ και την Αμάλ Κλούνεϊ τους έχουμε συνηθίσει σε πιο στιλιζαρισμένες εμφανίσεις. Υπάρχουν, όμως, και εξαιρέσεις. 

Οπως, την περασμένη Παρασκευή, όταν ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» πάνω στη μηχανή του ηθοποιού, με εμφανώς πιο σπορ λουκ, στους δρόμους του Λος Αντζελες. 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ φορούσε ένα ένα μπλε πόλο μπλουζάκι με ένα τζιν, ενώ η 38χρονη δικηγόρος ένα μπλε t-shirt με ένα μπλε σκισμένο τζιν. 

Και αν η Αμάλ Αλαμουντίν έκανε τις… παραχωρήσεις της ως προς το βασικό ντύσιμο για να ανέβει στη Harley Davidson του χολιγουντιανού ηθοποιού, δεν συνέβη το ίδιο με τα παπούτσια της και τα γυαλιά της. Η δικηγόρος επέλεξε ένα τρέντι ζευγάρι γυαλιών ηλίου και ένα ζευγάρι πλατφόρμες, δείχνοντας ότι ακόμη και έτσι, μια γυναίκα μπορεί να έχει στιλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.