ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tι απάντησε η Ελεν Μίρεν όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς γίνεται να έχει μεγάλο στήθος (vid)

Tι απάντησε η Ελεν Μίρεν όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς γίνεται να έχει μεγάλο στήθος (vid)

Η Ελεν Μίρεν αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα ζωντανά κομμάτια πολιτισμού της Μεγάλης Βρετανίας. Ταλαντούχα, δυναμική, με άποψη, που δεν διστάζει να εκφέρει και γιατί να μην το κάνει άλλωστε.

Πλέον στα 71 της είναι μια μοναδική περσόνα, με δύναμη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν κοιτάξουμε λίγο το παρελθόν θα διαπιστώσουμε πως η Ελεν Μίρεν ήταν πάντα έτσι. Στα 30 της είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Michael Parkinson, στο ομώνυμο σόου, με τον παρουσιαστή να μην διστάζει να τις κάνει απανωτά σεξιστικά σχόλια, με την ηθοποιό να τον αποστομώνει.

Στην εισαγωγή του, λοιπόν, ο Parkinson την αποκάλεσε «βασίλισσα του σεξ», χρησιμοποιώντας τα λόγια ενός κριτικού, που είχε γράψει πως προωθεί «έναν τσουλίστικο ερωτισμό», επαινώντας την για το πόσο πειστικά παίζει την πόρνη.

Η Βρετανή ηθοποιός, αν και αρχικά δείχνει να προσπερνά τα σχόλια, ξεκινά τον λεκτικό «πόλεμο», μετά από πικρόχολο σχόλιο του παρουσιαστή.

«Θεωρείσαι σοβαρή – εντός εισαγωγικών – ηθοποιός», της είπε, με την Ελεν Μίρεν να του απαντά: «Γιατί οι σοβαρές ηθοποιοί δεν επιτρέπεται να έχουν μεγάλα στήθη. Αυτό εννοείς;».

Ο Parkinson δεν σταματά και την ρωτά αν θεωρεί πως τα φυσικά της προσόντα την έχουν βοηθήσει στη δουλειά της.

«Εννοείς τα δάχτυλα μου; Έλα, φτύσ’ το», λέει η Μίρεν, για να της πει εκείνος πως τα προσόντα της είναι αποσυντονιστικά για τους θεατές.

Χωρίς καθόλου νεύρα και απόλυτα σοβαρή τονίζει πως δεν πιστεύει πως η σχέση θεατή και ηθοποιού μπορεί να αποσυντονιστεί από κάτι τέτοιο, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, πως δεν έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση, θεωρώντας τις ερωτήσεις βαρετές.

 

Χρόνια αργότερα, σχολιάζοντας την εν λόγω συνέντευξη, η Ελεν Μίρεν είχε αναφέρει πως αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει, ωστόσο, όταν είχε δει το σχετικό απόσπασμα είχε νιώσει περήφανη για τον εαυτό της, μιας και ήταν μικρή και όχι πολύ έμπειρη.

«Αυτό ήταν το πρώτο τοκ σόου στο οποίο συμμετείχα και ήμουν τρομοκρατημένη. Το είδα μετά από καιρό και τότε είχα σκεφτεί, ‘διάολε! τα πήγες μια χαρά’. Ήμουν τόσο νέα και άπειρη. Και αυτό ήταν ένας γαμημένος γέρος σεξιστής. Ήταν. Όσο κι αν το αρνείται ήταν», είχε δηλώσει.

Ηθοποιός και δημοσιογράφος ξαναβρέθηκαν σε πλατό με τα πράγματα να κυλούν ομαλότερα και την Ελεν Μίρεν με χιούμορ να του θυμίζει πως της είχε φερθεί.

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.