ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Έφτασαν» οι πρώτες επιταγές στα δυο φιλανθρωπικά ιδρύματα μετά το διαζύγιο Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χέρντ

«Έφτασαν» οι πρώτες επιταγές στα δυο φιλανθρωπικά ιδρύματα μετά το διαζύγιο Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χέρντ

Μετά τον «χρυσό» διακανονισμό με την εν διαστάσει σύζυγό του, Amber Heard, ο Johnny Depp έστειλε τις πρώτες επιταγές στα δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα που επέλεξε η ηθοποιός. 

Τα δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα ACLU και Children’s Hospital, δέχτηκαν τις πρώτες επιταγές από τον χολιγουντιανό σταρ στις οποίες αναγραφόταν το όνομα της Amber Heard. Όπως ορίζει η συμφωνία, θα αποσταλούν επιταγές συνολικής αξίας 7 εκατ. δολαρίων, δηλαδή 3.5 εκατομμύρια δολαρίων σε κάθε ίδρυμα.

«Μετά την ανακοίνωση Άμπερ Χερντ ότι τα χρήματα του διαζυγίου της θα μοιραστούν ισομερώς σε αυτά τα σημαντικά φιλανθρωπικά ιδρύματα, ο Johnny Depp, έστειλε τις πρώτες επιταγές στα ιδρύματα με το όνομα της Amber Heard», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του χολιγουντιανού σταρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.