ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε πως περνάει τον χρόνο της η Μαρία Σαράποβα μετά τον αποκλεισμό της για ντόπινγκ [φωτό]

Δείτε πως περνάει τον χρόνο της η Μαρία Σαράποβα μετά τον αποκλεισμό της για ντόπινγκ [φωτό]

Η διάσημη και επιτυχημένη τενίστρια Μαρία Σαράποβα πέρασε τρεις ημέρες εργαζόμενη ως βοηθός σε γραφεία του ΝΒΑ στο Μανχάταν.

Η πρώην Νο.1 στον κόσμο τενίστρια αξιοποιεί επικερδώς το χρόνο της ενώ αναμένει την καθυστερημένη εκδίκαση της έφεσης της για τη διετή απαγόρευση για τη χρήση της ουσίας Μελδόνιο.

Η είδηση αυτή έρχεται μια εβδομάδα αφότου απέκτησε εργασιακή εμπειρία στην κορυφαία διαφημιστική εταιρεία του Λονδίνου, VCCP.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας της Σαράποβα στα κεντρικά γραφεία του πρωταθλήματος μπάσκετ, εργάστηκε μαζί με τον Επίτροπο Adam Silver, σύμφωνα με την The NY Post.

Ένας εκπρόσωπος του Silver είπε: «Είναι πολύ έξυπνη, απίστευτα περίεργη σχετικά με τη διαδικασία και τις πρωτοβουλίες μας».

Από την απόκλισή της από τους αγώνες, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο, η Ρωσίδα δεν μπορούσε να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και το επερχόμενο US Open.

Η 29χρονη, η οποία βρέθηκε θετική στο μελδόνιο τον Ιανουάριο, ήλπιζε πως το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο θα μπορούσε να ασχοληθεί με την υπόθεσή της μέχρι τις 18 Ιουλίου, ημερομηνία- προθεσμία για τις ομάδες που θα αγωνίζονταν στο Ρίο.

Όμως η απόφασή του δικαστηρίου θα έχει παραδοθεί μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, ένα μήνα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μια εβδομάδα μετά τον τελικό Grand Slam της σεζόν, το US Open.

Τον Μάρτιο η ελβετική μάρκα ρολογιών TAG Heuer αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συμφωνία της με την Ρωσίδα τενίστρια, η οποία υπήρξε στο παρελθόν το πρόσωπο του brand, αλλά η Nike, με την οποία έχει το μεγαλύτερο deal της, παραμένει στο πλευρό της.

Αλλά η ίδια κρατάει τον εαυτό της απασχολημένο. Τον Ιούλιο, η MailOnline αποκάλυψε ότι είχε έρθει στο Λονδίνο για να εργαστεί στην VCCP, την easyJet και την comparethemarket.com μεταξύ άλλων.

Η ίδια επιδιώκει να αυξήσει τις επιχειρηματικές της δεξιότητες για να βοηθήσει την προώθηση της μάρκας της «Sugarpova», η οποία αφορά καραμέλες και στην οποία έχει προστεθεί πρόσφατα μια σειρά από σοκολάτες.

Μάλιστα, η Σαράποβα πέρασε δύο εβδομάδες στο Harvard Business School καθώς και στα γραφεία της NIKE.

Τέλος, λέγεται ότι έχει κερδίσει τουλάχιστον 22 εκατομμύρια δολάρια φέτος από διάφορα συμβόλαια και επιχειρηματικές δραστηριότητες.

37ACFE7200000578-0-image-m-16 1472457574044

37AD0CB400000578-0-image-m-21 1472458180772

117E797800000514-0-image-a-17 1472457599079

04E1DF070000044D-0-image-a-19 1472457697859

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.