ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Isabeli Fontana: Το μοντέλο εσωρούχων από τη Βραζιλία που …«κολάζει»!

Isabeli Fontana: Το μοντέλο εσωρούχων από τη Βραζιλία που …«κολάζει»!

Το εκρηκτικό μοντέλο της Victoria’s Secret, Isabeli Fontana φόρεσε σέξι εσώρουχα κολάζοντας με τις σέξι πόζες της.

Η 33χρονη Fontana, η οποία είναι μητέρα δυο παιδιών, θεωρείται ως ένα από τα πιο περιζήτητα και καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Έχει υπάρξει το βασικό πρόσωπο πολλών οίκων μόδας όπως Armani Jeans, Chanel, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Enrique Martinez, Escada, H&M, Massimo Dutti και Mango M. και έχει φωτογραφηθεί για τα editorials μόδας των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών.

Η Fontana, όπως έχει πει σε συνέντευξή της, πως διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της με καθημερινές επισκέψεις στο γυμναστήριο, στο οποίο κάνει kick-boxing, pilates και αεροβικές ασκήσεις για κάψιμο λίπους. isabeli fontana lingerie show 02-56c6099e web isabeli fontana lingerie show 01-0786c5f1 web isabeli fontana lingerie show 04-6c993bf3 web isabeli fontana lingerie show 03-e344ab4a web isabeli fontana lingerie show 05-3843f33d web isabeli fontana lingerie show 07-7823160d web isabeli fontana lingerie show 07-λοκκ isabeli fontana lingerie show 09-af9f98d0 web isabeli fontana lingerie show 10-252366b6 web

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
isabeli fontana lingerie show 11-ecd64c81 web
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.