Αγνώριστος ο Ντάνιελ Γκρεγκ στην νέα του ταινία μετά τα κουστούμια του Τζέιμς Μποντ [φωτό]

Αγνώριστος ο Ντάνιελ Γκρεγκ στην νέα του ταινία μετά τα κουστούμια του Τζέιμς Μποντ [φωτό]

Μπορεί να μην υποδύεται πια τον Τζέιμς Μποντ, αλλά ο Ντάνιελ Γκρεγκ έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία «Logan Lucky» και ο ρόλος του τον έχει κάνει άλλον άνθρωπο.

Ο ίδιος εμφανίστηκε στα νέα γυρίσματα, όπου υποδύεται έναν φυλακισμένο με ξανθά μαλλιά και φρύδια και στολή κατάδικου.

Ο πρώην πράκτορας δεν άφησε στην άκρη μόνο τα ακριβά ρολόγια και κουστούμια που φορούσε ως Τζέιμς Μποντ, αλλά γέμισε και τα χέρια του με τατουάζ για να ταιριάζει πιο πολύ με το νέο ρόλο.

Οι παπαράτσι τον απαθανάτισαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων να μπαίνει σε ένα αμάξι, ενώ απαρατήρητο δεν πέρασε το γεγονός ότι ο Ντάνιελ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Φαίνεται πως η σκληρή γυμναστική που έκανε ο πράκτορας 007 απέδωσε καρπούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.