Η τραγουδίστρια Μαλού απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο με τον σύντροφό της [βίντεο]

Η τραγουδίστρια Μαλού απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο με τον σύντροφό της [βίντεο]

Μετά την καλοκαιρινή της περιοδεία για συναυλίες, η τραγουδίστρια Μαλού Κυριακοπούλου είπε να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και να γεμίσει τις μπαταρίες της στην Μύκονο. 

Η κάμερα εντόπισε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στον Πλατύ Γυαλό παρέα με τον αγαπημένο της, ο οποίος ονομάζεται Juan Rodriguez και είναι μοντέλο. 

Όπως θα δείτε στα πλάνα, οι δύο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Η Μαλού του χάιδευε τα μαλλιά, ενώ ο Juan δεν είχε μάτια παρά μόνο για εκείνη. Και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είπαν να φάνε κάτι στην ξαπλώστρα. Να υπενθυμίσουμε ότι το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας είναι Μαρία. Το «Μαλού» είναι ψευδώνυμο που της το έδωσαν οι φίλοι της. Πήραν το «Μα» από το όνομά της, το «λου» από το επίθετό της και τα ένωσαν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.