Η τούμπα εντυπωσιακής ηθοποιού στο κόκκινο χαλί της Βενετίας (φωτό)

Η τούμπα εντυπωσιακής ηθοποιού στο κόκκινο χαλί της Βενετίας (φωτό)

Ούτε στους χειρότερους της εφιάλτης δεν είχε δει η ηθοποιός από τη  Νότια Κορέα να «τρώει» τέτοια τούμπα… Ωστόσο, λίγο το μακρύ φόρεμα, λίγο τα ψηλοτάκουνα της και ο ενθουσιασμός της την πρόδωσαν και η Μουν Σο Ρι έγινε ένα με το… πάτωμα.

Η ηθοποιός παρέλασε από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ της Βενετίας και κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων με το «αεροπλανικό» πέσιμο της.

Η ίδια φόρεσε μία πράσινη τουαλέτα, η οποία ήταν στενή μπροστά και πίσω είχε μία μεγάλη ουρά. Την τουαλέτα συνδύασε με γόβες-στιλέτο και έτσι ένα απλό πάτημα της ουράς ήταν αρκετό για να βρεθεί η ίδια στο πάτωμα.

Η Μουν Σο Ρι, λοιπόν, σωριάστηκε στο πάτωμα και μαζί σκορπίστηκαν όλα τα κοσμήματα και αξεσουάρ που είχε μαζί της.

Με την ηθοποιό να κοκκινίζει σχεδόν από την ντροπή της, ευτυχώς «σώθηκε» από τους ανθρώπους που την συνόδευαν, οι οποίοι την κράτησαν για να μην πέσει εντελώς και μάζεψαν όλα τα πράγματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια δεν έκανε καμία δήλωση γι΄αυτό, αλλά σταμάτησε τις πόζες στους φωτογράφους και κατευθύνηθηκε προς την αίθουσα του φεστιβάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.