Το National Enquirer αποκαλύπτει: Τυφλώνεται ο Αλ Πατσίνο

Το National Enquirer αποκαλύπτει: Τυφλώνεται ο Αλ Πατσίνο

Σε μια αποκάλυψη για την υγεία του χολιγουντιανού σταρ Αλ Πατσίνο προχώρησε το αμερικανικό περιοδικό National Enquirer. Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά του, που συνοδεύεται από αποκλειστικές φωτογραφίες, ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός φαίνεται πως χάνει σταδιακά την όρασή του. Ο Πατσίνο, μάλιστα, έκανε εγχείρηση για καταρράκτη στο μάτι του. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο θρύλος του Χόλιγουντ έχει ήδη χάσει το 90% της όρασής του, ενώ μειωμένη είναι και η όρασή του από το άλλο μάτι.

Εξάλλου, γιατρός που μίλησε στο RadarOnline.com, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες του Πατσίνο με μαύρα γυαλιά, τόνισε ότι «προφανώς έκανε εγχείρηση για καταρράκτη. Αυτού του είδους οι εγχειρήσεις είναι πάντα επικίνδυνες, καθώς κατά τη διάρκεια της επέμβασης μπορεί να πειραχθεί το οπτικό νεύρο και να επέλθει ολική τύφλωση».

Και συμπλήρωσε πως «ακόμα κι αν η επέμβαση ήταν επιτυχής, ο Πατσίνο πρέπει εφεξής να αποφεύγει κάποιες συνήθειες που ενδεχομένως οδήγησαν στην εμφάνιση του καταρράκτη. Τέτοιες είναι, μεταξύ άλλων, το κάπνισμα, το αλκοόλ και η έκθεση στον ήλιο».

«Εάν δεν αποφύγει οτιδήποτε από αυτά που προκάλεσαν τον καταρράκτη, “φλερτάρει” με την τύφλωση», κατέληξε ο Gabriel Mirkin. Ειρωνεία της τύχης; Ο Αλ Πατσίνο κέρδισε το μοναδικό του Οσκαρ υποδυόμενος έναν τυφλό στην ταινία «Αρωμα γυναίκας» του 1992.

Πάντως, πολλά είναι και τα δημοσιεύματα που θεωρούν «ψέμα» το ότι ο Αλ Πατσίνο χάνει την όρασή του. Παραδέχονται μεν ότι ο πρωταγωνιστής του «Νονού» έκανε εγχείρηση για καταρράκτη, ωστόσο τονίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν τυφλώνεται.  

Το περιοδικό Gossip Cop χαρακτηρίζει «αναληθές» το δημοσίευμα του Enquirer περί «δήθεν απώλειας της όρασης» του Αλ Πατσίνο, επικαλούμενο δικές του ιατρικές πηγές που διαβεβαιώνουν ότι ο ηθοποιός με την επέμβαση που έκανε αντιμετώπισε αποτελεσματικά το πρόβλημα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και προσθέτει, για να ενισχύσει τις πληροφορίες του, πως «πάνω από 2 εκατ. άνθρωποι κάνουν εγχείρηση για καταρράκτη στις ΗΠΑ κάθε χρόνο και στο 95% των περιπτώσεων το πρόβλημα θεραπεύεται». Μάλιστα, μίλησε και με άνθρωπο από το περιβάλλον του Αλ Πατσίνο, ο οποίος καθησύχασε τους απανταχού φαν του ηθοποιού λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την όρασή του. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.