Βάνα Μπάρμπα: «Οτι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή»

Βάνα Μπάρμπα: «Οτι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή»

H Βάνα Μπάρμπα δε φοβάται να εκφράσει τη γνώμη της, όσο σκληρή και αν είναι αυτή. Η ηθοποιός στην τελευταία της συνέντευξη αναφέρεται στην ελληνική τηλεόραση και σε παρουσιάστριες που δεν θα έπρεπε να έχουν δική τους εκπομπή. 

«Εδώ ό,τι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή! Δεν είναι αυτή η τηλεόραση που αξίζει στον Έλληνα», λέει μεταξύ άλλων στο περιοδικό You και συνεχίζει μιλώντας για τη Ρούλα Κορομηλά, καθώς πρόσφατα είχε δηλώσει πως δεν της άρεσε η επιστροφή της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κοίτα θερμή υποστηρίκτρια δεν ήμουν ποτέ της Ρούλας, εκτιμούσα ένα κορίτσι που έκανε καλά τη δουλειά του, έχει μεγάλη αξία… Ήθελα, λοιπόν, από εκείνη καλύτερες επιλογές στην εκπομπή της, θεωρώ ότι αυτές που έκανε ήταν “δεύτερες”! Από ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση απαιτώ στο μεγάλωμά τους πιο πολλά… Εγώ εναντιώνομαι σε αυτό που λένε ότι πρέπει «να σκοτώνουν τα άλογα όταν μεγαλώνουν», αλλά οφείλουν να ξέρουν πώς να στήνουν το παιχνίδι, δυστυχώς σε αυτή τη χώρα δεν μας επιτρέπεται όταν μεγαλώνουμε να υπάρχουμε, μας εξοστρακίζει η πατρίδα μας πράγμα που δεν συμβαίνει στο εξωτερικό. Εδώ ότι ξανθό και ηλίθιο, που δεν έχει τίποτα να πει, έχει εκπομπή! Δεν είναι αυτή η τηλεόραση που αξίζει στον Έλληνα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.