ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Χατζηγεωργίου: «Διάβασα το Κοράνι για τις ανάγκες του ρόλου – Είναι 20 χρόνια πίσω στις αντιλήψεις»

Γ.Χατζηγεωργίου: «Διάβασα το Κοράνι για τις ανάγκες του ρόλου – Είναι 20 χρόνια πίσω στις αντιλήψεις»

Συνέντευξη παραχώρησε ο «Τζεμ» της δημοφιλούς σειράς «Ταμάμ» του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που μίλησε στο Down Town Κύπρου, αναφέρθηκε στις ανάγκες που προέκυψαν από την ανάθεση του ρόλου που κλήθηκε να φέρει εις πέρας στην δημοφιλή σειρά.

Παράλληλα ο σέξι ηθοποιός αποκάλυψε πως για τις ανάγκες του ρόλου έπρεπε να διαβάσει το Κοράνι έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί πλήρως και είναι απόλυτα προετοιμασμένος στην έναρξη των γυρισμάτων.

Υιοθέτησες στοιχεία από την κουλτούρα των Τούρκων για να παίξεις τον ρόλο του Τζεμ στο «Ταμάμ» του ΑΝΤ1;

Ναι, φυσικά. Εγώ διάβασα το Κοράνι πριν παίξω τον Τζεμ. Μελέτησα πολύ. Ο Τζεμ, όμως, είναι λίγο στον κόσμο του. Δεν πρέπει να έχει διαβάσει το κοράνι. Υπήρχαν στοιχεία στον ρόλο που τα υιοθέτησα, όταν έζησα με οικογένειες Τούρκων. Στοιχεία από την καθημερινότητά τους, τον πολιτισμό, την κουλτούρα, τις συνήθειες τους.

Είναι εντελώς διαφορετικοί από εμάς, έτσι;

Όχι ακριβώς… Απλά είναι 20 χρόνια πίσω στη νοοτροπία και στις αντιλήψεις τους. Δεν πάνε πίσω τεχνολογικά, αλλά έχουν τις δικές τους αντιλήψεις, που είναι σαφώς παλιομοδίτικες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα νέα παιδιά, δηλαδή, μεγαλώνουν με αυτές τις αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.