ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε την αίτηση διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ [φωτό]

Δείτε την αίτηση διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ [φωτό]

Ο γάμος τους ήταν από τους πλέον πολυαναμενόμενους και πολυσυζητημένους στον πλανήτη κι αναμφισβήτητα επρόκειτο για τα πιο λαμπερά και συνάμα ισχυρά ζευγάρια της αμερικανικής σόουμπιζ.

Έπειτα από μια σχέση 12 ετών, η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ, μετέδωσε σήμερα ο ιστότοπος ΤΜΖ κaι επιβεβαίωσε αργότερα ο δικηγόρος της διάσημης πρωταγωνίστριας.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ηλικίας 41 ετών αιτήθηκε να λάβει την πλήρη επιμέλεια των έξι τους παιδιών και ζήτησε από τον δικαστή που ανέλαβε την υπόθεση να επιτρέπει στον Μπραντ Πιτ, ηλικίας 52 ετών, να επισκέπτεται τα παιδιά τους, διευκρίνισε ο αμερικανικός ιστότοπος, που μεταξύ άλλων πρώτος ανακοίνωσε τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον.

«Δεν επιθυμεί ο Μπραντ να έχει μαζί της την κοινή φυσική επιμέλεια» των παιδιών, «μονάχα την κοινή νομική επιμέλεια» σημειώνεται στο άρθρο του ιστοτόπου. Επιπλέον, δεν ζητά την καταβολή διατροφής από τον Μπραντ Πιτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.

Η Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες τη Δευτέρα, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές με τον πρώην της σύζυγο, σύμφωνα με τα επίσημα δικαστικά έγγραφα. Ως ημερομηνία του χωρισμού αναγράφεται η 15η Σεπτεμβρίου.

Ο ιστότοπος TMZ, επικαλούμενος τα δικαστικά έγγραφα, ανέφερε ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι “πάρα πολύ εκνευρισμένη” από τις μεθόδους ανατροφής των παιδιών τους που υιοθετούσε ο Πιτ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ηθοποιός ανησυχούσε για τις επιπτώσεις στα παιδιά τους από την κατάχρηση στην κατανάλωση κάνναβης και αλκοόλ σε συνδυασμό με τα ξεσπάσματα οργής που είχε.

Σύμφωνα με τον ατζέντης της Τζολί, Γκέγιερ Κοσίνσκι, που έκανε μια αποκλειστική δήλωση στο E! News, “η Αντζελίνα θα κάνει ό,τι είναι προς το καλύτερο συμφέρον των παιδιών της. Ζητά όλος ο κόσμος να καταλάβει ότι έχουν ανάγκη η προσωπική τους ζωή να γίνει σεβαστή αυτή τη στιγμή”.

ΦΩΤΟ REUTERS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.