«Καταρρακωμένη» η Μαριόν Κοτιγιάρ από τα δημοσιεύματα που την υποδεικνύουν ως αιτία του χωρισμού Μπ. Πιτ με την Α. Τζολί

«Καταρρακωμένη» η Μαριόν Κοτιγιάρ από τα δημοσιεύματα που την υποδεικνύουν ως αιτία του χωρισμού Μπ. Πιτ με την Α. Τζολί

«Απολύτως καταρρακωμένη» από τους ισχυρισμούς που τη θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο που οδήγησε στο διαζύγιο τον Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολι φέρεται να είναι η Μαριόν Κοτιγιάρ.

Η 40χρονη ηθοποιός που είναι σε σχέση με τον συνάδελφό της Γκιγιόμ Κανέ και άτομο που βρίσκεται κοντά στο οικογενειακό της περιβάλλον στο Παρίσι δήλωσε: «Η Μαριόν και Γκιγιόμ είναι πανευτυχείς, και τέτοιου είδους ισχυρισμοί δεν είναι αυτοί που θέλει η Μαριόν να ακούγονται. Οι ισχυρισμοί ότι απάτησε τον Γκιγιόμ με τον Μπραντ την άφησαν εντελώς καταρρακωμένη. Αυτό δεν ακούγεται καθόλου σαν αυτή».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Κοτιγιάρ που είναι μητέρα, αν και προσπαθεί σκληρά για την καριέρα της, αυτό που επιθυμεί είναι «μία πιο ήσυχη ζωή». «Απολαμβάνει τον χρόνο με την οικογένειά της και θέλει να τον απολαμβάνει ακόμα περισσότερο», δήλωσε η πηγή τονίζοντας ότι «όλη αυτή η φασαρία θα είναι ένα τεράστιο σοκ για την ίδια».

Οι φήμες πάντως για μία πιθανή σχέση ανάμεσα στη Γαλλίδα ηθοποιό και τον Χολιγουντιανό σταρ ξεκίνησαν αμέσως μετά την προβολή της ταινίας «Allied» στην οποία η χημεία τους ως κινηματογραφικό ζευγάρι είχε χαρακτηριστεί ως «ηλεκτρική». Αξίζει να υπενθυμίσουμε πάντως ότι την τελευταία φορά που ο Πιτ ερωτεύτηκε, ήταν και πάλι σε γυρίσματα ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με την Τζολί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.