ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα φετινά διαζύγια στον «πλανήτη» του Χόλιγουντ (φωτό)

Τα φετινά διαζύγια στον «πλανήτη» του Χόλιγουντ (φωτό)

Το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, του διασημότερου ίσως ζευγαριού στον κόσμο, επιβεβαιώνει ότι το 2016 αναμένεται να γραφτεί στα χρονικά του Χόλιγουντ ως η χρονιά όπου έπεσαν οι τίτλοι τέλους στους γάμους πολλών διάσημων.

Δείτε τα φετινά διαζύγια στον «πλανήτη» του Χόλιγουντ που ανάγκασαν πολλά sites της σόουμπιζ να ονομάσουν το 2016, «έτος των διαζυγίων».

Γκουίνεθ Πάλτροου – Κρις Μάρτιν PALTROW

Το 2016 ανακοινώθηκε ο «χωρισμός έπειτα από ώριμη σκέψη» της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν.

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ DEPP HEARD

Φέτος ανακοινώθηκε και το διαζύγιο στο σύντομο γάμο του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ με της Άμπερ Χερντ, τη γυναίκα για την οποία εγκατέλειψε την πρώην του σύζυγο Βανέσα Παραντί.

Ντρου Μπάριμορ – Γουίλ Κόπελμαν drew

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν μέσα στο 2016 η Ντρου Μπάριμορ και ο σύζυγος της Γουίλ Κόπελμαν. Πρόκειται μάλιστα για το τρίτο διαζύγιο για την ηθοποιό.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ – Μάικλ Λογκγουντ Lisa Lisa-Marie Presley Michael Lockwood JR

«Αγεφύρωτες διαφορές» επικαλέστηκε η κόρη του Έλβις, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε για να λήξει ο 10ετής γάμος της με τον κιθαρίστα Μάικλ Λογκγουντ.

Ντένις Κουέιντ – Κίμπερλι Μπάφινγκτον stafd

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2004 και μαζί είχαν αποκτήσει δίδυμα αγόρια, το 2007. Η Κίμπερλι Μπάφινγκτον έκανε φέτος αίτηση διαζυγίου, λόγω «αγεφύρωτων διαφορών και ασυμφωνίας χαρακτήρων».

«Τα προβλήματα που οδηγούν τους γάμους σε διάλυση ενισχύονται υπό το φως της δημοσιότητας»

Το 2012 τα στατιστικά στοιχεία που παρουσίασε ο ιστότοπος PolitiFact έδειχναν ότι η πιθανότητα ένας γάμος στις ΗΠΑ να λήξει με ένα διαζύγιο ανερχόταν στο 40% με 50%.

Αν και δεν επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι οι ευπορότεροι και διάσημοι χωρίζουν συχνότερα σε σύγκριση με τους «κοινούς θνητούς», η Κέλι Φρόλεϊ, δικηγόρος στο γραφείο Kasowitz Benson Torres and Friedman εκτιμά ότι οι πιέσεις στις οποίες υπόκειται κάθε γάμος γιγαντώνονται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Υπάρχουν συνήθεις αιτίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διάλυση έναν γάμο: οικονομικά προβλήματα, συγκρούσεις σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών, απιστία», εξήγησε η δικηγόρος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα προβλήματα αυτά, «ενισχύονται όταν πρόκειται για ένα ζευγάρι διασήμων διότι έχουν τέτοια πρόσβαση σε όλα αυτά που τους απομακρύνει ευκολότερα από τον γάμο τους», πρόσθεσε η ίδια. «Μπορούν να ξοδεύουν χρήματα ευκολότερα, να φεύγουν ευκολότερα, να έχουν εξωσυζυγικές περιπέτειες ευκολότερα».

Ορισμένα ζευγάρια ωστόσο κατάφεραν να αντισταθούν.

Για παράδειγμα ο Ντένζελ Ουάσιγκτον και η σύζυγός του Πολέτα παραμένουν μαζί από το 1983, ενώ οι ηθοποιοί Μπίλι Κρίσταλ και Κρίστοφερ Γουόκεν και οι εκλεκτές της καρδιάς τους ετοιμάζονται να εορτάσουν τα 50 χρόνια κοινής συμβίωσης.

Ο Ουίλ Σμιθ και η Τζάντα Πίνκετ δεν έχουν χωρίσει στιγμή μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του σίριαλ «ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» όπου εκείνη είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο της συντρόφου του πρωταγωνιστή. Τον ρόλο δεν τον πήρε αλλά κατέκτησε τον Σμιθ, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 1997.

Εντούτοις, το διαζύγιο είναι μια διαρκής τάση και στις λαμπερές και πλούσιες συνοικίες του Μπέβερλι Χιλς, του Χόλιγουντ ή του Μπελ Αιρ μπορεί κανείς να συναντήσει τους όμορφους και διάσημους πρωταγωνιστές αποτυχημένων γάμων.

Μεταξύ των θυμάτων, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ που ανακοίνωσαν τον Ιούνιο του 2015, έναν χρόνο μετά την επέτειο των 10 ετών γάμου, ότι χωρίζουν.

«Οι διάσημοι ζουν κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό, όλα όσα κάνουν αναλύονται ατέρμονα και η παραμικρή αναποδιά περιγράφεται από τα ΜΜΕ ως χωρισμός» και «αυτό μπορεί να επηρεάσει μια σχέση», παρατηρεί η Τζούντι Μπλουμ, μια σύμβουλος γάμου που εργάζεται στα περίχωρα του Λος Άντζελες.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια του Χόλιγουντ, επισήμανε η ειδικός στο Γαλλικό Πρακτορείο, είναι ότι περνούν πολύ χρόνο χωριστά λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Ωστόσο το να έχουν κοινή ζωή εκτός και εντός της μεγάλης οθόνης δεν είναι πάντα η λύση για να καλυφθεί η απόσταση.

Ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον και η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, αγαπημένη του πρωταγωνίστρια για πολύ καιρό, συνεργάστηκαν σε επτά ταινίες, όμως έβαλαν τέλος στη σχέση τους έπειτα από 13 χρόνια.

Από την άλλη, ο Ρομπ Σάτερ, ένας πρώην εκπρόσωπος τύπου διάσημων όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Τζέσικα Σίμπσον, διευθυντής του ιστότοπου NaughtyGossip.com, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι πρωταγωνιστές και οι μάνατζέρ τους σχεδιάζουν τα διαζύγιά τους με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ανακοίνωση του Μπραντ και της Άντζι έγινε μία ημέρα μετά την κυκλοφορία των εβδομαδιαίων περιοδικών, γεγονός που τους δίνει μία εβδομάδα διορία να πάρουν μια ανάσα», υποστήριξε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.