ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πιτ για Τζολί: «Την αγαπάω και θα ήθελα η σχέση μας να πάει καλά»

Πιτ για Τζολί: «Την αγαπάω και θα ήθελα η σχέση μας να πάει καλά»

Μπορεί τα δημοσιεύματα να τους χώριζαν χρόνια τώρα, η «βόμβα» όμως έσκασε ξαφνικά. Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι οι Brangelina απολάμβαναν μία ήρεμη, οικογενειακή ζωή, η Αντζελίνα Τζολί ζητά διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ και η είδηση του χωρισμού τους γίνεται πρώτο θέμα. Έπειτα από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι παιδιά και έπειτα από τον πολυσυζητημένο γάμο τους τον Αύγουστο του 2014 η διάσημη σταρ καταθέτει αίτηση διαζυγίου στην οποία επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» με τον σύζυγό της.

Πάντως μπορεί ο Πιτ να έμαθε για την αίτηση του διαζυγίου μία μέρα πριν τη δήλωση της άλλοτε αγαπημένης του, οι δυο τους είχαν συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν το ενδεχόμενο του χωρισμού. Παρ’ όλα αυτά κανείς από τους δύο δεν προχωρούσε στο επόμενο, μεγάλο βήμα αντιθέτως προσπαθούσαν να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές και μείνουν μαζί. Χαρακτηριστικό είναι, όπως γράφει το «US Weekly», ότι η οικογένεια είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή ταξίδι στο Λονδίνο, το οποίο φυσικά ακυρώθηκε μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της ηθοποιού να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Και ενώ οι φήμες περί τρίτου προσώπου από την πλευρά του 52χρονου ηθοποιού δίνουν και παίρνουν, πηγή από το περιβάλλον του λέει πως ο σταρ του Χόλιγουντ είναι διαλυμένος από την κίνηση της Τζολί. Μάλιστα φέρεται να δήλωσε ο Πιτ: «Είναι τρελή, αλλά εγώ την αγαπώ». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μπραντ παρακάλεσε την Αντζελίνα να σώσουν το γάμο τους αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη: θέλει να δώσει τέλος στο γάμο της με τον Μπραντ Πιτ και αυτό δεν αλλάζει. 

«Ο Μπραντ έμαθε για την αίτηση μόλις μία μέρα πριν το κάνει. Μόλις είχαν επιστρέψει από την Ευρώπη. Την αγαπά την Αντζελίνα και ήθελε η σχέση τους να πάει καλά» ισχυρίζεται η ίδια πηγή στο περιοδικό «Post». 

Την ίδια ώρα η πλευρά της ηθοποιού ισχυρίζεται ότι ο Μπραντ είχε προβλήματα με το αλκοόλ και πολλές φορές είχε ξεσπάσματα οργής, κάτι που «έθετε σε κίνδυνο τα παιδιά του». Η απάντηση της πλευράς του 52χρονου είναι πώς τα παιδιά είναι πάνω από όλα και ποτέ δεν θα έκανε κάτι που θα τα έβαζε σε κίνδυνο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.