Αποκαλύψεις φωτιά για το τί συνέβαινε με τα παιδιά στο σπίτι των Πιτ και Τζολί

Αποκαλύψεις φωτιά για το τί συνέβαινε με τα παιδιά στο σπίτι των Πιτ και Τζολί

Ο Μάντοξ έπινε κρασί από τα εννέα του χρόνια. Δεν έχει πάει σχολείο, όπως και κανένα από τα αδέρφια του. Η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί βάζοντας τέλος στη 12χρονη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ φέρνει στο φως αποκαλύψεις για την… “αγία οικογένεια” του Χόλιγουντ.

Όλα έδειχναν αγγελικά πλασμένα. Τα λαμπερά χαμόγελα και οι όρκοι αιώνιας πίστης από την Angelina Jolie και τον Brad Pitt, τα τρία υιοθετημένα παιδιά τους, τα τρία βιολογικά τους παιδιά, οι στιγμές τους ως οικογένεια, ο ονειρικός γάμος στη Γαλλία. Αλλά όπως σε κάθε “παραμύθι” υπάρχει κι ένας δράκος.

Και στην περίπτωση των Brangelina έχει πολλές μορφές: από το αλκοόλ και τις φήμες για ουσίες (η Τζολί κατηγορεί τον Πιτ πως έκανε χρήση ουσιών, έπινε και είχε ξεσπάσματα θυμού), μέχρι τη ζήλια και την ανατροφή των παιδιών τους. Τα οποία δεν έχουν πάει ποτέ σχολείο γιατί η διάσημη μαμά τους προτιμούσε να τους έχει δάσκαλο στο σπίτι. Και να έχει και έξι νταντάδες (μια για το κάθε ένα) να τα φροντίζουν.

Ίσως η… ατάκα του Μπραντ Πιτ σε μια από τις συνεντεύξεις του πως το σπίτι τους μοιάζει λίγο με τη Φωλιά του Κούκου (αλλά χωρίς τον Τζακ Νίκολσον) να μην ήταν απλά ένα αστείο. «Στο σπίτι μας επικρατεί χάος από το πρωί μέχρι να σβήσουν τα φώτα το βράδυ, κάποιες φορές ακόμα και μετά απ’ αυτό» είχε πει.

Με απόφαση της Τζολί, κανένα από τα παιδιά του ζεύγους δεν έχει πάει σχολείο, ιδιωτικό ή δημόσιο. Αντίθετα, έχουν προσληφθεί καθηγητές για να τους κάνουν μαθήματα. Κάποια στιγμή πριν από χρόνια, είχε αποφασίσει να γράψει τον μεγάλο της γιο, τον Μάντοξ, στο Γαλλικό σχολείο στο Λος Άντζελες αλλά γρήγορα τον… γύρισε σπίτι. Τώρα σκέφτεται πάλι να στείλει τα παιδιά της σχολείο για να κοινωνικοποιηθούν. Μια ιδέα που μάλλον βρίσκει σύμφωνο τον Μπραντ Πιτ.

Νταντά που είχε δουλέψει κάποτε για το ζεύγος Τζολι – Πιτ αποκάλυψε στο περιοδικό In Touch πως τα παιδιά έβριζαν συνεχώς το ένα το άλλο, μάλωναν και πως ο Μάντοξ και ο Παξ είχαν οξύθυμο χαρακτήρα. Ισχυρίζεται επίσης πως ο 15χρονος σήμερα Μάντοξ, όταν ήταν εννέα ετών έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο εντός των ορίων του σπιτιού της οικογένειας.

Όσο για τα όσα ακούγονται πως ο Πιτ ήθελε περισσότερη πειθαρχία; «Δεν έχουν κανέναν έλεγχο πάνω στα παιδιά. Μέσα στη νύχτα τρέχουν στο διάδρομο και ξυπνούν τους γονείς τους για να μπουν στα κρεβάτια τους», λέει η ίδια νταντά. Κάποτε, ο ίδιος ο Πιτ είχε αποκαλύψει ότι έβαλε τιμωρία τον 5χρονο (τότε) Παξ και σε αντίποινα ο μικρός κατουριόταν πάνω του. Λέγεται επίσης ο 52χρονος σταρ είχε προσπαθήσει να βάλει όρια στα παιδιά αλλά η Τζολί δεν έκανε ποτέ το ίδιο.

Κι αν η απόφαση της πρωτότοκης (βιολογικής) κόρης τους Σιλόχ να ντύνεται σαν αγόρι από τα τρία της χρόνια και να τη φωνάζουν Τζον δεν μπορεί να θεωρηθεί εκκεντρικότητα, υπάρχουν άλλα περιστατικά που μόνο αυτό είναι. Ο Μάντοξ λατρεύει τα όπλα. Όταν ήταν έξι ετών, η Τζολί είχε δηλώσει: «Του αρέσει ο πόλεμος και τα όπλα. Την Ημέρα της Μητέρας, σχεδίασε ένα πολυβόλο και ο Μπραντ έβαλε και το έφτιαξαν κολιέ. Ήταν πολύ γλυκό». Χρόνια αργότερα είπε πως ήταν η ίδια (όπως έκανε και για εκείνη η μητέρα της) που αγόρασε στον Μάντοξ τα πρώτα του στιλέτα για να ξεκινήσει τη συλλογή του. Ως δώρο γενεθλίων στα οκτώ του χρόνια, τον πήγε σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ.

Άνθρωποι που έχουν ζήσει από κοντά την οικογένεια Τζολί – Πιτ λένε πως το χάος βασιλεύει στο σπίτι τους. Και δεν έχουν στην πραγματικότητα ασχοληθεί ποτέ με την καθημερινότητα των παιδιών. Γι’ αυτό έχουν άλλωστε μια νταντά για το κάθε ένα: να τα ταΐζουν, να βλέπουν μαζί τους παιδικά και να τα προσέχουν την ώρα που οι γονείς τους είτε εξαφανίζονται σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείο για να μείνουν λίγο μόνοι τους είτε μετά από ένα ταξίδι κοιμούνται για να συνέλθουν από το jet lag.

Όταν το 2008 η Τζολί γύριζε την ταινία Wanted, δυο από τις νταντάδες παραιτήθηκαν γιατί δεν άντεξαν άλλο να δουλεύουν επί μήνες συνεχώς και χωρίς ρεπό. «Ο Μπραντ μπορεί να εμφανιζόταν ξαφνικά και να αποφάσιζε να φάει πίτσα με τα παιδιά ή τα έβγαζε βόλτα όλη την ημέρα καταργώντας τη ρουτίνα τους. Μια φορά πήραν τα δίδυμα (Κνοξ και Βιβιέν) μέσα στη νύχτα στην Ιορδανία για να φάνε παγωτό» λέει η νταντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσφατα, η Αντζελίνα Τζολί έχρισε υπεύθυνο για τα παιδιά τον αδερφό της Τζέιμς, τον οποίο εμπιστεύεται περισσότερο από κάθε άλλον και πάντα του έδινε ποσοστό 10% από τα κέρδη της, ενώ μείωσε τον αριθμό των νταντάδων σε δυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.