ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έρευνες για το κατά πόσο ο Μπράντ Πιτ κακοποιούσε τα παιδιά

Έρευνες για το κατά πόσο ο Μπράντ Πιτ κακοποιούσε τα παιδιά

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις μετά το χωρισμό του Brad Piit και της Angelina Jolie. Το χολιγουντιανό ζευγάρι χωρίζει, με την Angelina να ζητά διαζύγιο και να διεκδικεί την επιμέλεια και των 6 παιδιών που έχει με τον διάσημο αστέρα του κινηματογράφου. Και ενώ οι φήμες για απιστία φούντωσαν με την Marion Cotillard να διαψεύδει πως είχε σχέση με τον Pitt (και φυσικά να ξεκαθαρίζει πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, με τον σύντροφό της), τώρα ξεκινούν νέες έρευνες για να αποδειχθεί αν ο Brad Pitt κακοποίησε τα παιδιά του. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, το θέμα της οικογενειακής και παιδικής βίας ήρθε στο προσκήνιο και ερευνάται από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, αλλά και από την αρμόδια ειδική υπηρεσία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ανώνυμος μάρτυρας, κατήγγειλε τον Brad Pitt για σωματική και λεκτική κακοποίηση των παιδιών του. Αυτή λένε πως ήταν και η χαριστική βολή για να καταθέσει η Angie την αίτηση διαζυγίου…

Όλα έγιναν πριν λίγες μέρες, και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη, όταν όλη η οικογένεια βρισκόταν σε μια πτήση με ιδιωτικό jet. Εκεί ο Brad αναφέρεται από την πηγή πως μέθυσε και άρχισε να φωνάζει να συμπεριφέρεται βίαια. Μάλιστα, όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε προσπάθησε μες στο παραλήρημα του, να φύγει με το φορτηγάκι ανεφοδιασμού των καυσίμων. 

Το περιστατικό μάλιστα,αναφέρθηκε στις αρχές που ερευνούν την υπόθεση για λεκτική και σωματική βία στα παιδιά και έχουν καλέσει μάλιστα τόσο τον Brad, όσο και την Angelina να καταθέσουν για την υπόθεση. 

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού πάντως, αναφέρουν πως ο Brad δεν θα έκανε ποτέ κακό στα παιδιά του, ενώ πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε πως εκείνος δεν έχει αρνηθεί ακόμη και να μπει ακόμη και σε πρόγραμμα θεραπείας για να σώσει το γάμο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.